Keystone logo
University Of Donja Gorica Bachelor of Arts
University Of Donja Gorica

Bachelor of Arts

Podgorica Municipality, Montenegro

Request duration

Engels, Turks,

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Invoering

Vijfde op rij, geaccrediteerde en gelicentieerde faculteit, de University Of Donja Gorica Faculteit der Letteren (Studies of Modern and Contemporary Theory of Art), met zijn oorspronkelijke concept, de eerste in Montenegro, met andere faculteiten die al zijn geleid, maakt de UDG een "krans van kennis", uitdagender en prestigieuzer.

De University Of Donja Gorica , erkend op de Montenegrijnse markt voor wetenschap en onderwijs door zijn authentieke inhoud en kwaliteit, in naam van verzet tegen niet-winstgevende, veroordeeld tot lokale rangen, spirituele en wetenschappelijke apathie, kortom alles dat machteloosheid toont tegenover de uitdagingen van de moderne wereld, creëert de lancering van de Faculteit der Letteren een creatieve ruimte voor de studenten met een lucide en cognitieve geest, die, met de hulp van niet alleen vooraanstaande professoren uit binnen- en buitenland, maar ook met de directe aanwezigheid van gerenommeerde kunstenaars, dragers van nieuwe, grote ideeën van hedendaagse creativiteit, ontcijferen de dierenriem van de tijd waarin we leven.

De Faculteit der Letteren is een instelling voor hoger onderwijs, opgericht met als primair doel het realiseren van basis- en postdoctorale studies op het gebied van moderne en hedendaagse kunst, maar ook om andere onderwijsvormen te organiseren vanuit die domeinen waar de behoefte ontstaat in het proces van permanente educatie. onderwijs. Om een kritische houding aan te nemen ten opzichte van hedendaagse kunst, moet men eerst de notie ervan definiëren.

Over de school

Vragen