We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University of Hawaii West Oahu

University of Hawaii West Oahu

University of Hawaii West Oahu

Invoering

Sinds de oprichting in 1976 heeft de University of Hawai'i - West O'ahu zich toegelegd op het leveren van toegankelijk, betaalbaar hoger onderwijs aan inwoners aan de Benedenwindse kust door middel van dynamische, flexibele en responsieve methoden.

University of Hawai'i West O'ahu verhuisde in 2012 naar de huidige campus en blijft nieuwe faciliteiten bouwen om te voldoen aan de behoeften van de groeiende inschrijving. De universiteit streeft ernaar een goede gemeenschapspartner te zijn door te voldoen aan de onderwijsvereisten van haar gemeenschap door middel van onderwijsprogramma's die inspelen op de lokale arbeidsmarkt.

University of Hawai'i West O'ahu biedt unieke programma's zoals creatieve media, cyberbeveiliging, gezondheidswetenschappen, gastvrijheid en toerisme, en duurzame gemeenschapsvoedselsystemen - ontwikkeld om tegemoet te komen aan de behoeften van het personeel en om de technologieën van vandaag te gebruiken om de volgende generatie gemeenschapsleiders op te leiden.

Locaties

  • Kapolei

    Farrington Highway,91-1001, 96707, Kapolei

    Vragen