Keystone logo
University of Johannesburg BCom Hons in transporteconomie
University of Johannesburg

BCom Hons in transporteconomie

Johannesburg, Zuid-Afrika

1 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

ZAR 23.050 / per year *

Op de campus

* Collegegeldraming per jaar | Accommodatie schatting: USD 2500 per jaar

Invoering

Het doel van de BCom Hons in Transport Economics is het ontwikkelen van intellectuele competenties en praktische vaardigheden bij het verwerven, interpreteren, begrijpen en toepassen van transporteconomie, management en regelgevende principes. De student moet in staat zijn om strategische beslissingen te nemen in de context van een transportorganisatie, of de transportfunctie van een bedrijf, en om beleidsbeslissingen van de publieke sector die een impact hebben op het transport als sector te beoordelen. De student moet ook kunnen reflecteren op zijn/haar managementbeslissingen en -toepassingen om het effect ervan te beoordelen in de holistische context van transportbeheer en -regulering. Studenten moeten kennismaken met gesuperviseerd onderzoek.

Redenen om aan UJ . te studeren

  • UJ biedt niet alleen een speciaal programma, de First Year Experience genaamd, om studenten gedurende het eerste jaar te oriënteren, maar we bieden ook een Senior Student Experience die studenten naar de werkplek leidt!
  • Grijp de kans om deel te nemen aan een verscheidenheid aan sporten en train samen met Olympiërs en Paralympiërs op ultramoderne velden, circuits en velden, of blijf gewoon fit door lid te worden van een van de sportscholen op elk van onze 4 campussen.
  • Maak deel uit van een jonge, levendige en behendige universiteit die de ambities van ons land weerspiegelt en zich gemakkelijk aanpast, terwijl de wereldwijde relevantie behouden blijft via tal van internationale partnerschappen.
  • 178 Internationaal gerespecteerde en geaccepteerde kwalificaties.
  • Sluit je aan bij een universiteit die genoeg geeft om sinds begin 2016 meer dan R300 miljoen te hebben ingezameld om de Missing Middle-campagne te ondersteunen. UJ zorgt er ook voor dat meer dan 6000 behoeftige studenten twee gezonde maaltijden per dag krijgen.
  • Studeer in de levendige City of Gold - het economische centrum van Zuid-Afrika. Sluit je aan bij een levendige, kosmopolitische, vooruitstrevende groep studenten en academici op weg naar een nieuwe kijk op de toekomst!
  • UJ biedt een geweldige ervaring op de campus, of je nu in een van de residenties van UJ woont, lid bent van een dagverblijf of gewoon een praatje wilt maken in de studentencentra op alle campussen.
  • We zorgen voor de gezondheid, veiligheid en beveiliging van al onze studenten via onze eigen gezondheidsdiensten op de campus en UJ Protection Services.
  • Wist je dat het tijdens de eerste vijf jaar van het bestaan van UJ zijn gerichte onderzoeksoutput verdubbelde en tot op de dag van vandaag records blijft breken!

toelatingen

Over de school

Vragen