Keystone logo
© University of Jyväskylä
University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

University of Jyväskylä

Invoering

University of Jyväskylä (JYU) is een universiteit van wereldklasse waar multidisciplinair en baanbrekend onderzoek een open en energieke gemeenschap ontmoet. Door gerenommeerd onderwijs, spraakmakende expertise en wereldwijde samenwerking zoekt en vindt de JYU-gemeenschap oplossingen voor de uitdagingen van de toekomst. Op de internationale ranglijst van alle universiteiten ter wereld behoort de University of Jyväskylä tot de top drie procent en vertegenwoordigt zij de beste ter wereld in verschillende van haar disciplines.

We bieden 20 hoogwaardige, op onderzoek gebaseerde masteropleidingen in het Engels. Internationale studenten zijn welkom om zich aan te melden voor de tweejarige programma's, die leiden tot een officieel erkend masterdiploma en in aanmerking komen voor een doctoraatsstudie. In onze zes faculteiten kun je je kennis verdiepen op verschillende vakgebieden, zoals onderwijswetenschappen, sport- en gezondheidswetenschappen, wiskunde en natuurwetenschappen, informatietechnologie, bedrijfskunde en economie, en geestes- en sociale wetenschappen. We bieden ook beurzen aan voor de meest succesvolle internationale masterstudenten, die de kosten van het collegegeld dekken en studeren bij ons lonend en zeer betaalbaar maken.

Jyväskylä ligt in Centraal-Finland met een prachtige natuurlijke omgeving en inspirerende architectuur. De JYU-campus is een combinatie van moderne stijl en klassiekers van de beroemde architect Alvar Aalto. De campus van Seminaarinmäki werd in 2022 bekroond met het Europees Erfgoedlabel. De campus benadrukt de betekenis van het Finse en Europese onderwijssysteem als basis voor een gelijkwaardige en democratische samenleving.

Soms wordt het hier in Finland een beetje fris, maar aan de University of Jyväskylä zullen de hartelijke collega's, onderzoekers en docenten helpen om een glimlach op je gezicht te houden. Op de University of Jyväskylä zorgt de gemeenschap voor haar leden. De universiteit biedt ondersteuning en hulp bij je studie en welzijn. Je kunt gemakkelijk lid worden van onze internationale universitaire gemeenschap!

Ranglijsten

UNIVERSITEIT VAN JYVÄSKYLÄ IN WERELDWIJDE Ranglijsten

ONDERWIJS
Shanghai-ranglijst: 40
QS: 92
Times Hoger Onderwijs: 66

SPORT- EN GEZONDHEIDSWETENSCHAPPEN
9e in de Shanghai-ranglijst van sportwetenschappelijke scholen en afdelingen
QS: 92
Times Higher Onderwijs: 401 –500

PSYCHOLOGISCH ONDERZOEK
Shanghai-ranglijst: 201 –300
QS: 201 –250
Times Higher Onderwijs: 251 –300

COMMUNICATIE
Shanghai-ranglijst: 101 –150

WISKUNDE
Shanghai-ranglijst: 101 –150
Aantal: 451 –500

Getuigenissen van studenten

Locaties

  • Jyväskylän yliopisto

    Seminaarinkatu 15, 40014, Jyväskylän yliopisto

Vragen