Keystone logo
© BIMM University
University of Kent

University of Kent

University of Kent

Invoering

In de QS World University Rankings 2024 staat Kent op de 39e plaats in het Verenigd Koninkrijk en in de top 25% van de instellingen voor hoger onderwijs wereldwijd.

Bij Kent maken we allemaal deel uit van een levendige, creatieve en inclusieve universiteit die haar stempel wil drukken. Als je voor Kent kiest om internationaal te studeren, kies je voor de perfecte toegangspoort tot de wereld daarbuiten. Een plek om je ambitie te ontsluiten. Om je visie verder te brengen. Om je doelen te bereiken.

Je komt terecht in een diverse gemeenschap van creatieve en kritische denkers die je inspireren en uitdagen om de grenzen van je vakgebied te verleggen. Of je volgende stap nu is om meer over je interesses te weten te komen of om een lang gekoesterde carrièreambitie na te streven, we werken samen om je te helpen je toekomst vorm te geven.

Of je nu studeert aan onze Britse campussen in Canterbury en Medway, of in ons gespecialiseerde postdoctorale centrum in Parijs, bij Kent vind je een veilige en gastvrije omgeving. Naast uitstekend onderwijs dat je blootstelt aan nieuwe ideeën, heb je toegang tot eersteklas faciliteiten, academische en welzijnsondersteuning en een groot aantal extra-curriculaire mogelijkheden om je ervaring uit te breiden.

Om je tijdens je studie te steunen, omvat ons genereuze beurzenfonds prijzen voor muzikale en sportieve uitmuntendheid en exclusieve beurzen voor internationale studenten.

Inspirerend onderwijs geleid door onderzoek

Kent heeft onderzoek altijd interdisciplinair en collaboratief benaderd. In het meest recente Research Excellence Framework (REF) werd onze reputatie bevestigd als een wereldwijd toonaangevende onderzoeksuniversiteit op het gebied van kunst en geesteswetenschappen, wetenschappen en sociale wetenschappen. Voor jou betekent dit dat je deel uitmaakt van een gemeenschap die grenzen verlegt, die ambitieus en innovatief is en die een positief verschil wil maken in het leven van mensen. Je leert van vooraanstaande denkers die hun onderwijs onderbouwen met hun werk en die begrijpen wat er nodig is om toonaangevend onderzoek te produceren.

Geweldige studentenervaring

Met 157 nationaliteiten op de campus ligt de wereld bij Kent voor de deur. Je zult deel uitmaken van onze diverse en vriendelijke gemeenschap en vrienden maken met mensen van over de hele wereld via onze vele studentenverenigingen, sportclubs en internationale groepen.

Vier met ons mee met festivals en evenementen zoals Diwali, Holi, Thanksgiving of Chinees Nieuwjaar. Kijk ook uit naar WorldFest, onze jaarlijkse viering van onze internationale gemeenschap.

Jouw toekomst begint hier

We willen dat je leven na je afstuderen overeenkomt met je ambities, dus waar mogelijk bouwen we praktijkervaring in om je te helpen de professionele vaardigheden te ontwikkelen die je nodig hebt om te slagen. We zorgen ervoor dat onze faciliteiten een afspiegeling zijn van de faciliteiten die je in de industrie zult tegenkomen, zodat je meteen aan de slag kunt en een serieuze voorsprong hebt in de wereld van afgestudeerden. Je kunt je diploma een meerwaarde geven door te kiezen voor een jaar in de industrie of een stage: een geweldige ontwikkeling voor jou en een ervaring van onschatbare waarde voor je toekomstige carrière.

Onze bekroonde Careers and Employability Service (loopbaan- en inzetbaarheidsservice) biedt praktische ondersteuning vanaf de eerste dag tot drie jaar na je afstuderen. Als je van plan bent om na je studie in het Verenigd Koninkrijk te gaan werken, helpt Kent Union je bij het aanvragen van de Graduate Route.

Campusfuncties

Of je nu studeert op een van onze prachtige Britse campussen of in onze gespecialiseerde Europese centra, er wacht je een vriendelijk welkom en een geweldige studentenervaring. Hier is een voorproefje van wat u kunt verwachten.

Canterbury

Een mooie en vriendelijke stad, rijk aan geschiedenis en de thuisbasis van bijna 30.000 studenten. Middeleeuwse gebouwen liggen naast levendige bars en pubs en een breed scala aan winkels en restaurants. Op minder dan een uur van Londen en omringd door steden, dorpen, platteland en stranden, biedt Canterbury het beste van alle werelden.

Onze parkcampus op een heuveltop, met uitzicht op de kathedraal, heeft fantastische onderwijs-, studie- en sociale voorzieningen, waaronder hoogwaardige studentenhuisvesting, de Templeman-bibliotheek, een sportcentrum, een medisch centrum, een theater, een nachtclub, een bioscoop, restaurants, bars , en winkels.

Medway

Er is veel te ontdekken in Medway: historische steden, prachtige landparken en bars en restaurants aan de rivier.

Onze Medway-campus is gebaseerd op twee locaties – Pembroke en The Historic Dockyard Chatham – en beschikt over uitzonderlijke faciliteiten, waaronder een industriestandaard redactiekamer, laboratoria, postproductiestudio’s, muziekrepetitieruimtes en suites voor het maken van digitale films. De campus heeft een levendige en vriendelijke sfeer, met heerlijk eten en entertainment tegen studentvriendelijke prijzen.

Brussel

Als thuisbasis van de instellingen van de Europese Unie, de NAVO en vele andere internationale organisaties en NGO's, is Brussel het wereldcentrum van internationale zaken. Onze programma's profiteren hiervan en onze studenten genieten van ongeëvenaarde mogelijkheden voor netwerken, academische ontwikkeling en professionele vooruitgang. De speciaal ontworpen faciliteiten van ons centrum omvatten 24/7 stille studieruimte, collegezalen en seminarieruimtes, en kantoorruimte voor doctoraatsonderzoekers.

Parijs

Parijs, een van de cultureel meest rijke steden ter wereld, wordt jouw klaslokaal terwijl je in de voetsporen treedt van vooraanstaande intellectuelen die in deze opmerkelijke stad hebben gewoond en er inspiratie uit hebben gehaald. De inhoud van al onze programma's in Parijs is ontworpen om te profiteren van de locatie, waarbij studiereizen naar de musea, kunsttentoonstellingen, archieven, bioscopen en architectonische rijkdommen van de stad een integraal onderdeel van je studie vormen.

Onze school is gevestigd in het Columbia Global Center (Reid Hall), een mondiaal onderzoeks- en studiecentrum dat wordt gedeeld met partnerinstellingen, in de wijk Montparnasse. Het ligt naast het Quartier Latin, een wijk vol studentenleven rond de historische Sorbonne.

We hebben meer dan 5.300 studeerkamers in Canterbury en meer dan 1.100 in Medway. Op onze campus in Canterbury bieden we een breed scala aan hoogwaardige studentenaccommodaties die aan uw behoeften en budget voldoen. Welke optie u ook kiest, u kunt vertrouwen op een veilige, comfortabele en gastvrije omgeving.

Zelfstandige accommodatie

Ideaal als u uw maaltijden wilt bereiden en af en toe uit eten wilt gaan. Wij bieden zelfstandige accommodatie in Darwin College, Keynes, Turing, Tyler Court en Park Wood en in onze speciale postdoctorale accommodatie in Woolf College.

Deels verzorgde accommodatie

Als u geen zin heeft in het gedoe van het bereiden van al uw maaltijden, is onze gedeeltelijk verzorgde accommodatie ideaal. Onze twee opties op de campus zijn:

Bed en Bistro

Dit pakket is beschikbaar voor inwoners van Keynes College en Becket Court en omvat ontbijt en diner in Dolce Vita op weekdagen en brunch en diner in Rutherford Dining Hall in het weekend en op feestdagen.

Bed en Flex

Dit catering- en accommodatiepakket is beschikbaar voor inwoners van Eliot en Rutherford Colleges en omvat een dagelijkse vergoeding van £ 10,- die je kunt besteden aan eten op verschillende campuslocaties, zeven dagen per week, tijdens het schooljaar.

Vrijheidskades

Een geweldige accommodatieoptie voor onze Medway-studenten. Je verblijft in je kamer met eigen badkamer in een flat voor 5 tot 8 studenten, en elke flat heeft een ruime keuken. De kosten van accommodatie omvatten energierekeningen, internetconnectiviteit en een inboedelverzekering.

  Beurzen en financiering

  De University of Kent heeft een langdurige relatie met Chevening, die al jarenlang met succes wetenschappers van over de hele wereld aan de universiteit heeft geplaatst. Kent is er trots op een Chevening-partner te zijn en biedt drie partnerbeurzen aan, naast de standaard Chevening Scholarships. De University of Kent verwelkomt aanvragen uit alle landen die in aanmerking komen voor Chevening voor een eenjarige masteropleiding vanaf september 2024, gevestigd op onze Britse campussen. Ontdek hoe u zich kunt aanmelden .

  Voor studenten die in september 2024 aan een postdoctorale opleiding beginnen op een van onze Britse campussen, hebben we verschillende beurzen beschikbaar. Controleer of u in aanmerking komt voor een aanvraag en lees meer informatie op de webpagina's van onze beurs.

  Hier zijn beurzen die van bijzonder belang kunnen zijn:

  Waarom studeren aan de Universiteit van Kent</p>

  Uitstekende ondersteuning

  Op de shortlist in de categorie Outstanding Support for Students van de Times Higher Education Awards 2018.

  Geweldige studentenervaring

  Onze studenten beoordelen ons consequent als een van de beste studentenervaringen in Groot-Brittannië

  Mondiale vooruitzichten

  We zijn trots op onze sterke internationale focus en stellen onze studenten in staat een mondiaal perspectief te ontwikkelen

  Eersteklas faciliteiten

  Studenten uit Kent profiteren van voortdurende investeringen in faciliteiten, academische programma's en diensten.

  Campusleven & Faciliteiten

  Er is zoveel meer in Kent dan lezingen en seminars. Je kunt lid worden van een studentenvereniging, een nieuwe sport beoefenen, jezelf onderdompelen in de muziekscene of vrijwilligerswerk doen om je carrièrevooruitzichten te vergroten.

  Sport en fitness

  We streven naar een 'sport voor iedereen'-filosofie en moedigen je aan om actiever te zijn, fit te worden en plezier te hebben terwijl je bij Kent bent. Of u nu een recreatieve gebruiker of een serieuze atleet bent, ons toegewijde sportontwikkelingsteam en volledig gekwalificeerde gezondheids- en fitnessinstructeurs staan klaar om u te helpen. Er zijn ook royale sportbeurzen beschikbaar.

  Kunst en cultuur

  Geniet van het allernieuwste op het gebied van film, theater, kunst, muziek, geschiedenis en dans in onze bioscoop op de campus en het Gulbenkian Arts Center. Je kunt ook betrokken raken bij door studenten gemaakte producties en evenementen.

  Muzikale gemeenschap

  Muziek is een groot onderdeel van de Kent-ervaring. Studenten van alle vakken kunnen deelnemen aan een breed scala aan buitenschoolse muziekactiviteiten en er zijn zelfs mogelijkheden om op te treden in de spectaculaire omgeving van de kathedraal van Canterbury. Muziekprestatiebeurzen zijn beschikbaar voor getalenteerde instrumentalisten en zangers.

  Clubs en verenigingen

  Deel uw interesses en maak vrienden voor het leven van over de hele wereld. Er is een breed scala aan sport-, prestatie-, culturele, geloofs- en speciale interessegroepen beschikbaar en u kunt zelfs uw vereniging oprichten. Er zijn ook mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en fondsenwerving en om te werken voor de tv- en radiostations van Kent Union.

  Veel plezier op wereldschaal

  Met onze werkelijk internationale gemeenschap – onze studenten vertegenwoordigen meer dan 159 nationaliteiten – heb je de kans om festivals zoals Holi, Thanksgiving en Chinees Nieuwjaar te vieren met studenten van over de hele wereld.

  Ondersteuning en welzijn van studenten

  Biedt ondersteuning bij specifieke leerproblemen, toegangsvereisten en inclusieve leerplannen, evenals welzijnsondersteuning als u last ervaart als gevolg van psychologische, emotionele of geestelijke gezondheidsproblemen.

  Carrière en inzetbaarheid

  Kan u helpen vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid te ontwikkelen, uw carrière te plannen, uw CV te ontwikkelen en sollicitatiegesprekken te oefenen, evenals de mogelijkheid om workshops en werkgeversbezoeken op de campus bij te wonen.

  bibliotheken

  Twee bibliotheken met meer dan 1,3 miljoen boeken, tijdschriften, tijdschriften en online bronnen

  Locaties

  • Canterbury

   Giles Ln, CT2 7NZ, Canterbury

  Opleidingen

  Chat with students

  Vragen