Keystone logo
University of Latvia Bachelor in internationale economie en commerciële diplomatie
University of Latvia

Bachelor in internationale economie en commerciële diplomatie

Riga, Letland

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 3.300 / per year *

Op de campus

* 3000 euro per jaar voor EU / EER / Zwitserse staatsburgers, houders van een permanente verblijfsvergunning en hun gezinsleden.

Invoering

 • Faculteit Business, Management en Economie
 • Prijzen: Bachelor (Bachelor in de sociale wetenschappen in de internationale economie)
 • Accreditatie: Studieprogramma is geaccrediteerd

Overzicht

Het doel van het programma is om hooggekwalificeerde specialisten voor te bereiden die in staat zullen zijn om te werken in openbare, particuliere en internationale instellingen en die een goede beheersing zullen hebben in kwesties van internationale economie en commerciële diplomatie, in staat zullen zijn om onafhankelijke beslissingen te nemen, dagelijkse taken uit te voeren en samenwerken met Letse en buitenlandse organisaties, kantoren en ondernemingen.

De geplande resultaten van het programma zijn het waarborgen van de volgende algemene en specifieke competenties :

 • zich oriënteren in de processen van de hedendaagse internationale economie en deze kunnen analyseren met behulp van statistische, econometrische en andere methoden van kwantitatieve en kwalitatieve analyse;
 • begrip van de basisvoorwaarden van commerciële diplomatie om efficiënt deel te kunnen nemen aan de activiteiten van internationale handel, financiën en andere, waaronder onderhandelingen, ondertekening van overeenkomsten, behartiging van nationale of bedrijfsbelangen enz .;
 • vermogen om zich te oriënteren in een mondiale economische omgeving en om beslissingen te nemen in de omstandigheden van mondiale concurrentie.

Toepassing

Inschrijvingskwalificatie

 • Algemeen secundair middelbare schooldiploma (zowel in de originele taal als een notariële vertaling in het Engels);
 • Afschrift van cijfers of examenresultaten (zowel in de oorspronkelijke taal als een notariële vertaling in het Engels);
 • Kwaliteiten wiskunde moet niet minder dan 4 in 10 punten beoordelingssysteem ;
 • Diploma's en cijferlijsten die zijn afgegeven buiten de EU / EAA-landen, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland, moeten worden gelegaliseerd met een legalisatiestempel of apostille . Meer informatie vind je HIER .

Je moet de originele kwalificatiedocumenten meenemen wanneer je uiteindelijk op de universiteit aankomt.

Taalvereisten

Kandidaten moeten hun Engelse taalvaardigheid bewijzen. De universiteit accepteert de volgende internationale taaltesten:

 • TOEFL IBT - score minimaal 72
 • IELTS - score minimaal 5,5
 • PTE Algemeen - minimaal niveau B2
 • FCE - minimaal niveau B
 • CPE - voldoende geslaagd
 • CAE - voldoende pass.

Als je geen kans hebt om een Engelse test af te leggen, biedt de University of Latvia aan om een online Pearson-test af te leggen .

Als je eerdere studies in het Engels zijn behaald, maar in het land waar Engels niet de moedertaal is, dan moet je een officiële brief van je vorige onderwijsinstelling (middelbare school, etc.) overleggen waarin staat dat al je studies in het Engels waren. (voertaal is Engels), en je moet slagen voor een interview waarin de University of Latvia je taalvaardigheid zal evalueren.

Kandidaten die een vooropleiding in het Engels hebben behaald in een van de hieronder vermelde landen, hoeven geen afzonderlijke taalvaardigheid te bieden: Antigua en Barbuda, Australië, de Bahama's, Barbados, Belize, Canada, Dominica, Grenada, Guyana, Ierland, Jamaica, Nieuw Zeeland, St Kitts en Nevis, St Lucia, St Vincent en de Grenadines, Trinidad en Tobago, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten van Amerika.

Een internationaal erkend vreemde-taalcertificaat hoeft niet te worden overlegd als de aanvrager secundair onderwijs heeft genoten in een EU / EER-land, het Verenigd Koninkrijk of Zwitserland en in zijn secundair onderwijscertificaat een beoordeling van de vaardigheden van vreemde talen is opgenomen, die vergelijkbaar is met ten minste niveau B2 volgens het Gemeenschappelijk Europees Referentiekader voor Talen (CEFR) .

Andere vereisten

Als onderdeel van het toelatingsproces zullen aanvragers worden gevraagd om deel te nemen aan een online interview .

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn werkzaam in de instellingen van buitenlandse zaken en economie in Letland, evenals in de instellingen van de Europese Unie en in internationale, nationale, niet-gouvernementele en particuliere organisaties, in multinationale ondernemingen, in ambassades en banken.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen