Keystone logo
University of Latvia Bachelor in culturele en sociale antropologie
University of Latvia

Bachelor in culturele en sociale antropologie

Riga, Letland

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 2.420 / per year *

Op de campus

* 2.200 euro per jaar voor EU/EER/Zwitserse burgers, houders van een permanente verblijfsvergunning en hun gezinsleden.

Invoering

  • Faculteit der Geesteswetenschappen.
  • Prijzen: Bachelor of Humanities in de antropologie.
  • Aantal studiepunten: 120 studiepunten of 180 ECTS.
  • Accreditatie: Studieprogramma is geaccrediteerd (herzien in 2024).

Het studieprogramma biedt studenten een solide basis van antropologische kennis en onderzoeksvaardigheden waarop ze kunnen voortbouwen in hun latere academische of professionele carrière. Het behandelt de belangrijkste thema's in de antropologische theorie, economische en politieke antropologie, evenals antropologie van gender en religie, en helpt studenten dus om kritisch denken en interdisciplinaire analysevaardigheden te ontwikkelen. Het programma is meestal gericht op openbare antropologie en de Baltische regio, maar studenten worden aangemoedigd om hun eigen onderzoeksonderwerpen te ontwikkelen en te verkennen met de steun van ervaren supervisors binnen onze afdeling.

Onze senior programmamedewerkers hebben doctoraatstitels van 's werelds best gerangschikte universiteiten en zijn actief in de publieke sfeer, en moedigen hun studenten ook aan om hun mening en onderzoeksresultaten in de massamedia te uiten.

Het programma gebruikt zijn ERASMUS- uitwisselingsovereenkomsten om studenten naar andere Europese universiteiten te sturen en verwelkomt studenten uit het buitenland die Letland bezoeken.

Wonen in Letland

Letland is een lidstaat van de Europese Unie en het Schengengebied. De hoofdstad Riga is de metropool van de Baltische regio. Riga staat op de lijst van 's werelds beste studentensteden . Het is een veilige stad. Het leven in Letland is niet duur in vergelijking met West-Europese landen. Letland biedt betaalbaar onderwijs. Meer informatie vind je in het praktijkhandboek voor internationale studenten.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen