Keystone logo
University of Latvia Bachelor in Oost-West interculturele studies
University of Latvia

Bachelor in Oost-West interculturele studies

Riga, Letland

3 Years

Engels, Lets

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 6.600 / per course

Op de campus

Invoering

Met zes semesters voltijdstudies die voornamelijk in het Engels worden aangeboden, krijgen afgestudeerden een bachelordiploma.

Arabisch, Chinees, Koreaans en Japans, evenals Frans, Duits en andere talen worden in dit programma niet alleen onderwezen als communicatiemiddel, maar ook als drager van bepaalde labels en gedragspatronen die geworteld zijn in specifieke culturen, wat uiterst belangrijk is bij het vaststellen van internationale contacten.

Het nieuwe programma biedt een internationale kwalificatie die even belangrijk is voor Europese (westerse) als Aziatische studenten. Het is gericht op een wederzijds begrip, gebaseerd op analogieën, van oosterse en westerse beschavingen. Het programma geeft niet alleen informatie over andere culturen; het helpt studenten ook de juiste manier te kiezen om met vertegenwoordigers van andere culturen te communiceren door religieus, sociaal en mentaal belangrijke nuances in de context van elke cultuur uit te leggen die niet-specialisten misschien missen.

ERASMUS+ uitwisselingsmogelijkheden

UB-voltijdstudenten hebben, ongeacht hun staatsburgerschap, de mogelijkheid om zich aan te melden voor het ERASMUS+ uitwisselingsprogramma voor studie en/of stage.

toelatingen

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen