Keystone logo
University of Latvia Master in sportwetenschappen
University of Latvia

Master in sportwetenschappen

Riga, Letland

2 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

EUR 4.000 / per year *

Op de campus

* 2.400 euro per jaar voor EU/EER/Zwitserse burgers, houders van een permanente verblijfsvergunning en hun gezinsleden.

Invoering

  • Faculteit Biologie.
  • Prijzen: Master's Degree in Gezondheids- en Sportwetenschappen.
  • Aantal studiepunten: 80 studiepunten of 120 ECTS.
  • Accreditatie: de opleiding is geaccrediteerd (herzien in 2022).

Doel van het studieprogramma - studenten de mogelijkheid bieden om de gunstige aspecten van sport en fysieke activiteit - fysiek, mentaal, emotioneel en sociaal te bestuderen, analyseren en ontwikkelen - die de gezondheid en kwaliteit van leven voor alle individuen verbeteren, van kinderen en jongeren tot senioren, van patiënten met ernstige pathologieën tot professionele topprestaties, sportatleten, en zo bijdragen aan de groei van het intellectuele potentieel van academisch opgeleide specialisten, en het bevorderen van op onderzoek gebaseerde interdisciplinaire kennisoverdracht naar de thema's van de hedendaagse sportwetenschap.

Taken van de opleiding:
1. Om studenten voor te bereiden op een academische loopbaan in sport- en bewegingsonderzoekscentra, in de gezondheidseducatie, volksgezondheids- en gezondheidsmanagementinstellingen, sportbureaus en -verenigingen, sportfederaties, sportgeneeskundige centra, medische revalidatiecentra, sportuniversiteiten.
2. Afgestudeerden voorzien van de academische ervaring die nodig is voor hun verdere professionele activiteiten in onderzoeksinstellingen en de ontwikkeling van het bedrijfsleven.
Om de continuïteit van de ontwikkeling van sportwetenschap te verzekeren door afgestudeerden te voorzien van voorkennis voor imatriculatie in sportwetenschap, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen of andere gerelateerde doctoraatsopleidingen.

Wonen in Letland

Letland is een lidstaat van de Europese Unie en het Schengengebied. De hoofdstad Riga is de metropool van de Baltische regio. Riga staat op de lijst van 's werelds beste studentensteden . Het is een veilige stad. Het leven in Letland is niet duur in vergelijking met West-Europese landen. Letland biedt betaalbaar onderwijs. Meer informatie vindt u in de praktijk vinden handboek voor internationale studenten.

toelatingen

leerplan

Beurzen en financiering

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen