Keystone logo
University of Lethbridge Bachelor in de bewegingswetenschappen
University of Lethbridge

Bachelor in de bewegingswetenschappen

Lethbridge, Canada

4 Years

Engels

Full time

30 Jun 2024

Sep 2024

CAD 21.304 / per year *

Op de campus

* voor internationale studenten| 6,428.50 CAD voor Canadese studenten| Extra kosten kunnen van toepassing zijn

Invoering

Kinesiologie is de studie van menselijke beweging door fysieke activiteit en de cruciale rol die het speelt vanuit zowel individueel als cultureel perspectief. Het helpt ons ook de mechanica van de menselijke beweging te begrijpen.

Onze programma's zijn ontworpen om je de mogelijkheid te bieden de theoretische en praktische toepassingen van activiteit als culturele vorm te bestuderen, evenals individuele prestaties op alle niveaus van betrokkenheid en alle leeftijden.

Je krijgt ook inzicht in beweging door de integratie van gespecialiseerde kennis over onderwerpen als anatomie, biomechanica, cultuur, inspanningsfysiologie, leiderschap, media, motorische controle, ras en etniciteit.

Je hebt toegang tot ultramoderne laboratoria en tot het 1st Choice Savings Centre for Sport and Wellness, met een indoorbaan, zwembad en klimmuur.

BA vs. BSc: Studenten die het Bachelor of Arts-programma voltooien, onderzoeken betrokkenheid bij sport en lichaamsbeweging vanuit een sociaal-cultureel, welzijns- en participatieperspectief, terwijl studenten die zijn ingeschreven voor het Bachelor of Science-programma deze concepten bestuderen vanuit het perspectief van menselijke prestaties.

Minoren: Het toevoegen van een minor aan je studie is een geweldige manier om academische interesses buiten je hoofdvak te verkennen. Een minor is een geheel van cursussen met een secundair aandachtsgebied. Het heeft doorgaans niets met je hoofdvak te maken. Een minor kan verplicht of optioneel zijn. Streef een tweede passie na door een minor aan je studie toe te voegen.

Honoursscriptie: Als je GPA in je vierde jaar hoog genoeg is, kun je ervoor kiezen om een bachelorscriptiecursus te voltooien. Dit is voor jou een uitgelezen kans om het predicaat ‘Honours Thesis’ op je diploma te behalen.

Ervaringsleren: Onze studenten hebben verschillende mogelijkheden voor ervaringsleren tot hun beschikking, waaronder coöperatief onderwijs, internationale uitwisselingen, onafhankelijke en toegepaste studies en vrijwilligerswerk. uLethbridge is de enige universiteit in Alberta die coöperatief onderwijs aanbiedt aan alle majors in de kunsten & wetenschappen, zowel op bachelor- als masterniveau.

Betrokkenheid bij de gemeenschap & studentenclubs: De afdeling levert verschillende diensten aan de gemeenschap, waaronder openbare lezingen en workshops, en trekt vaak onderzoeksonderwerpen uit de lokale omgeving. Je kunt ook ervaring opdoen door deel te nemen aan de KinPhyEdS Club, die lezingen organiseert en de jaarlijkse KIN Games bijwoont, een nationaal evenement met academische en fysieke uitdagingen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Programma resultaat

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen