Keystone logo
University of Lincoln BEng (Hons) Elektrische en elektronische engineering
University of Lincoln

BEng (Hons) Elektrische en elektronische engineering

Lincoln, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

Request tuition fees

Op de campus

* per niveau, voor internationale studenten | thuis/EU-studenten: £ 9.250 per niveau

Invoering

Elektrotechniek is essentieel voor de moderne wereld en omvat alles, van energie en automatisering tot communicatie en transport. Het BEng (Hons) Electrical and Electronic Engineering-programma is ontworpen om studenten uit te rusten met de vaardigheden die de industrie nodig heeft om duurzame oplossingen te leveren en om te slagen als de ingenieurs van de toekomst.

De School of Engineering van de University of Lincoln , opgericht in samenwerking met Siemens, heeft een kernfilosofie van door onderzoek geleid onderwijs. Onze innovatieve industriële samenwerkingen hebben geleid tot een rijk programma van werkervaringsmogelijkheden, onder meer bij Siemens Energy in Lincoln.

Gedurende de cursus zijn er uitgebreide mogelijkheden op elk studieniveau om deel te nemen aan praktische projecten en te profiteren van het leren in een omgeving waarin onze academici en onderzoekers voorop lopen in de industrie en expertise hebben in een verscheidenheid aan elektrische en elektronische engineering. disciplines. Het curriculum ondersteunt studenten om de kloof tussen de universiteit en de professionele wereld te overbruggen door vaardigheden te ontwikkelen die essentieel zijn binnen de industrie.

Er bestaan sterke banden tussen onze mechanische en elektrische programma's, waardoor onze studenten de sterke interdisciplinaire focus kunnen ontwikkelen die nodig is voor de moderne ingenieur, en een goed begrip van de perspectieven van de industrie.

"Deze informatie was correct op het moment van publicatie (juli 2023)"

toelatingen

Programma collegegeld

Over de school

Vragen