Keystone logo
University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

University of Maine at Machias

Invoering

Door middel van onze onderscheidende baccalaureaat-programma's en studentgerichte gemeenschap, creëert de University of Maine at Machias verrijkende educatieve mogelijkheden die afgestudeerden voorbereiden op professioneel succes en levenslange betrokkenheid bij de wereld. University of Maine at Machias belichaamt een actieve gemeenschap van verschillende leerlingen die zich inzetten voor verkenning, leiderschap, samenwerking en interdisciplinaire probleemoplossing. Geïnspireerd door onze unieke kustlocatie versterken de creatieve energie, het toegepaste onderzoek en de betrokkenheid van de gemeenschap van de University of Maine at Machias de sociale, culturele, economische en natuurlijke omgeving van de staat Maine.

University of Maine at Machias is de Coastal University University of Maine at Machias . Onze locatie aan de Bold Coast - inclusief het land en de zee, gemeenschappen en natuurlijke ecosystemen - biedt de context voor een unieke leer- en leefervaring. De kenmerkende, hoogwaardige onderwijscentra van de University of Maine at Machias gericht op het betrekken van studenten bij het wetenschappelijke, culturele, economische en sociale onderzoek dat is ingegeven door Maine's Bold Coast-regio. We bieden studenten actieve leermogelijkheden en leiderschapsontwikkeling, met nauwe begeleiding en hechte gemeenschapsbanden. Studenten houden zich bezig met intellectueel rigoureuze en innovatieve campus- en gemeenschapservaringen, waaronder academisch geïntegreerde campusservice, gemeenschapsbetrokkenheid, sociale diversiteit, begeleid onderzoek en professionele stages.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Machias

    Obrien Avenue,116, 04654, Machias

    Vragen