Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Management and Technology

University of Management and Technology

University of Management and Technology

Invoering

Over UMT

De University of Management and Technology (UMT) werd opgericht in Arlington, Virginia in januari 1998. UMT is gecharterd door de Staatsraad voor Hoger Onderwijs in Virginia (SCHEV) en geaccrediteerd door de Accrediterende Commissie voor Afstandsonderwijs (DEAC). De UMT-programma's in projectmanagement zijn ook geaccrediteerd door het Global Accreditation Center (GAC) van het Project Management Institute (PMI). UMT is een institutioneel lid van de Council of Higher Education Accreditation (CHEA) en een wereldwijde geregistreerde onderwijsaanbieder van PMI.

UMT is door het Amerikaanse ministerie van Onderwijs gemachtigd federale studentenhulp (FSA) te verstrekken aan studenten die in aanmerking komen voor deelname aan programma's die in aanmerking komen voor deelname aan UMT. UMT is geautoriseerd door het Amerikaanse staatsburgerschap en immigratiediensten van het Amerikaanse ministerie van Binnenlandse Veiligheid om F-1 visumstudenten te accepteren. UMT is door het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken gemachtigd om internationale uitwisselingsstudenten voor J-1-visa te sponsoren.

UMT is goedgekeurd door het Virginia State Approving Agency voor verschillende educatieve programma's voor ouderschapsverlof.

UMT biedt undergraduate-level en graduate-level onderwijs aan degenen die willen verkrijgen van up-to-date kennis, vaardigheden en inzichten in management en technologie die nodig zijn om effectief te werken in moderne, snelle en complexe ondernemingen. UMT streeft naar uitmuntendheid in management en technologie-educatie. De cursussen richten zich op hedendaagse management- en technologieproblemen. Faculteitsleden worden zorgvuldig gescreend om te verzekeren dat UMT-instructeurs een balans hebben van wetenschappelijke en praktische inzichten in de huidige managementpraktijken en technologische toepassingen. De leden van de UMT-gemeenschap zijn ervan overtuigd dat universiteiten op het snijvlak van technologische verandering moeten blijven. UMT zet zich in voor het gebruik van moderne technologie voor het leveren van onderwijs om haar studenten het beste management- en technologieonderwijs te bieden dat beschikbaar is.

UMT-faculteit en personeel hebben uitgebreide management- en opleidingservaring met grote universiteiten, bedrijven, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen. Deze entiteiten omvatten regeringsvertegenwoordigingen, zoals het Witte Huis, het National Institute of Standards and Technology, het Ministerie van Defensie, het Ministerie van Energie, het Ministerie van Staten, het National Health Institute, de Internal Revenue Service en de Social Security Administration. ; grote bedrijven, zoals AT

Via online onderwijs zijn studenten in de Verenigde Staten en in 87 landen bij UMT ingeschreven. Met zijn wereldwijde bereikbaarheid zet UMT zich in om de beste kennis, praktijk en professionele vaardigheden aan studenten overal ter wereld te bieden.

UMT bevindt zich in Rosslyn, Arlington, Virginia, op slechts enkele minuten van het centrum van Washington, DC. Rosslyn is een druk commercieel en federaal overheidsagentschap. Rosslyn is gemakkelijk bereikbaar in het grootstedelijk gebied van Washington met de metro en is gemakkelijk te bereiken met het vliegtuig via de internationale luchthaven Dulles en de nationale luchthaven Ronald Reagan Washington.

Locaties

  • Arlington

    1901 Fort Myer Drive, , Arlington

Vragen