Keystone logo
University of Manchester

University of Manchester

University of Manchester

Invoering

Met ongeveer 17.000 studenten, 1.350 wetenschappelijke medewerkers, 650 professionele dienstverleners en £ 237 miljoen aan jaarinkomen, streven we ernaar een van de meest succesvolle geesteswetenschappen-faculteiten ter wereld te zijn.

We streven naar:

 • samenwerkingen nastreven met de beste internationale partners om het bereiken van onze kerndoelen te ondersteunen.
 • de internationale dimensie van onze onderwezen cursussen versterken en onze studenten vormgeven als wereldburgers die kunnen concurreren op een steeds diverser wordende arbeidsmarkt.
 • bieden kansen voor onze studenten om te worden blootgesteld aan nieuwe culturen en talen.
 • de werving van internationale studenten voor programma's op de campus blijven ontwikkelen en ondersteunen en onze portfolio van transnationale onderwijsvoorziening verder ontwikkelen.
 • het niveau en de reikwijdte van onze internationale onderzoekssamenwerkingen vergroten.

Academische verrijking

We zetten ons in om met hoogbegaafde en getalenteerde jonge mensen te werken en academische verrijkingsmogelijkheden te bieden.

We willen hun leerervaring verrijken door hen in staat te stellen deel te nemen aan educatieve activiteiten buiten het klaslokaal en docenten en studenten uit het hoger onderwijs te ontmoeten. Onze activiteiten geven leerlingen niet alleen meer van hetzelfde, ze maken ook zelfstandig leren en creatief denken mogelijk in een unieke omgeving.

Elk academisch jaar bieden we een specifiek activiteitenprogramma om leerlingen van alle onderwijsachtergronden uit te dagen en uit te dagen.

We geven meer dan 90 verschillende geesteswetenschappen-cursussen aan de University of Manchester en bieden verrijkingsactiviteiten die de breedte van de geesteswetenschappen die we aanbieden vieren, waaronder rechten, geschiedenis, Engels, sociale wetenschappen, aardrijkskunde, bedrijfskunde en talen.

Statistieken van alumni

Campusfuncties

  Locaties

  • Manchester

   Oxford Road, M13 9PL, Manchester

  Vragen