Keystone logo
University of Manitoba BSc in Computer Science
University of Manitoba

BSc in Computer Science

Winnipeg, Canada

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CAD 4.000 / per year *

Op de campus

* Internationale studenten: € 13600 per jaar

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Hoeveel computers heb je gebruikt vandaag? Denk na over de app gebruikt om uw bus, de online tool gebruikt om foto's te posten te vinden, en de video-games die je kijken ernaar uit om te spelen. Computers en software hulp, te informeren en te verrijken ons leven. Een graad in computerwetenschappen zal u helpen een bijdrage leveren aan de ongelooflijke manieren computers worden vormgeven van onze levens. Informatica biedt een lonende, flexibele en lucratieve carrière.

Het ministerie van Informatica biedt ook een uitgebreide Co-op opleiding. Studenten in de co-op-programma hebben een geweldige kans om werkgevers te ontmoeten, krijgen carrière support, en volledige 12 maanden betaald werk ervaring voor het afstuderen. Studenten in vele disciplines worden aangetrokken door de Computer Science om hun opleiding uit te breiden en nieuwe bijdragen aan hun gebieden. Of u nu Informatica studeren als een belangrijke, een gezamenlijke grote of een kleine, cursussen in Computer Science zijn een essentieel onderdeel van een uitgebreide universitair onderwijs.

degree opties

 • B. Sc. Bachelor of Computer Science, Honours - 4 jaar
 • B. Sc. Bachelor of Computer Science, Honours (Co-op) - 5 jaar
 • B. Sc. Bachelor of Science, Major in Computer Science - 4 jaar
 • B. Sc. Bachelor of Science, Major in Computer Science (Co-op) - 5 jaar
 • B. Sc. Bachelor of Science, Algemeen - 3 jaar

programma-opties

 • B. Sc. Joint Honours programma's:
 • Informatica / Wiskunde (inclusief co-op)
 • Computer Science / Natuur- en Sterrenkunde (inclusief co-op)
 • Computer Science / Statistiek (inclusief co-op)

Co-op mogelijkheden

Het ministerie van Informatica biedt een spannende co-op optie onderwijs in al zijn programma's waar de studenten deelnemen aan drie, 4 maanden werk termen, afstuderen met twaalf maanden van goed betaalde werkervaring. Studenten hebben een geweldige kans om werkgevers te ontmoeten en loopbaanbegeleiding voor het afstuderen. Er zijn werkgevers in een breed scala van gebieden in Winnipeg en andere nationale en internationale bestemmingen, inclusief de Verenigde Staten en Japan.

Specialisaties

 • Software engineering
 • databases
 • Human-Computer Interaction en Computer Graphics
 • Artificial Intelligence
 • Netwerken en Beveiliging
 • Computer Systems
 • Theoretische Informatica

Professionele mogelijkheden

Welke bedrijfstakken huren Computer Science afgestudeerden? Allemaal! De studenten hebben gewerkt aan speciale effecten voor grote Hollywood-films, software voor de hersenen scanners, computer games, smartphone-software, en anderen te veel om op te noemen. Voor een voorbeeld, kunt u terecht op coop.cs.umanitoba.ca en klik op "Geschiedenis van de werkgevers". Het meeste werk in Computer Science is zeer collaboratieve en sterke interpersoonlijke en communicatieve vaardigheden zijn in hoge vraag.

Wat is er uniek aan dit programma op de U van M?

Het Department of Computer Science aan de Universiteit van Manitoba is een internationaal erkend onderzoekscentrum, en onze studenten de kans krijgen om te werken in actieve onderzoekslaboratoria waaronder robotica, autonome agenten, bio-informatica, nieuwe interface design, met behulp van wiskunde en methoden uit de natuur computing problemen op te lossen , en meer. Onze studenten hebben toegang tot een moderne selectie van cutting-edge cursussen, en onze gerenommeerde co-op-programma stuurt studenten om spannende werkplekken waaronder de overheid kantoren, film en game studio's. Verder, door middel van onze keuzeprogramma studenten in staat zijn om Informatica te combineren met onderzoek in een breed scala van gebieden, waaronder de kunst en muziek, psychologie, wiskunde, techniek, management, en nog veel meer. Computer Science opleidingen van de U van M zijn internationaal geaccrediteerd door de CIPS (Canadian Information Processing Society) Computer Science Raad voor Accreditatie onder de Seoul akkoord.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen