Keystone logo
University of Mary Washington

University of Mary Washington

University of Mary Washington

Invoering

De University of Mary Washington is een van de opmerkelijke openbare universiteiten voor vrije kunsten in Virginia en biedt een superieure opleiding die onze studenten inspireert en in staat stelt om positieve veranderingen in de wereld aan te brengen. Wij zijn…

We zijn een plek waar docenten, studenten en personeel delen in de creatie en onbevreesde verkenning van kennis door vrijheid van onderzoek, persoonlijke verantwoordelijkheid en service. Wij beschouwen het leveren van strenge, hoogwaardige instructies als een voorrecht en onze belangrijkste functie.

Via een professioneel betrokken faculteit ondersteunen we doorlopend onderzoek dat past bij de ontwikkeling van de vaardigheden van studenten en de interesses van de faculteit. We pleiten vooral voor de deelname van studenten aan onderzoek.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Fredericksburg

    1301 College Avenue, 22401, Fredericksburg

    Vragen