Keystone logo
University of Mauritius Bachelor (Hons) in datawetenschap
University of Mauritius

Bachelor (Hons) in datawetenschap

Réduit, Mauritius

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

EUR 4.000 / per year *

Op de campus

* per jaar, internationale studenten. Mauritiaanse studenten: 2000 euro / jaar, plus een administratieve vergoeding van Rs 10,000 per jaar.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Data Science is een snel groeiend en interdisciplinair vakgebied dat bestaat uit het extraheren van kennis en inzichten uit data om een probleemgebied te helpen begrijpen en beslissingen te nemen. Om dit te doen, moet de datawetenschapper een groot aantal domeinen beheersen, variërend van wiskunde tot informatica (zowel fundamentele als technologische aspecten), terwijl hij ook een brede kennis heeft om de best mogelijke modellen voor te stellen en resultaten zo goed mogelijk te interpreteren. efficiënte manieren.

Datawetenschappers moeten algoritmen kunnen ontwikkelen om gegevens te verwerken, te visualiseren en te analyseren met behulp van conventionele statistische hulpmiddelen of technieken zoals machine learning. Er is een groeiende vraag naar dataprofessionals in zowel de publieke als de private sector naarmate de hoeveelheid gegenereerde data groeit en moderne technologieën zoals het Internet of Things (IoT), Big Data en Cloud Computing steeds gangbaarder worden. Deze bachelor is een driejarig programma, dat gezamenlijk wordt uitgevoerd door de University of Mauritius en de universiteit van Paris-Seine, Frankrijk.

Het doel van deze bacheloropleiding is om datawetenschappers op te leiden in een breed spectrum van kennis in verschillende domeinen. Inleidende cursussen op gebieden waar datawetenschap wordt toegepast, zoals wiskunde, statistiek en natuurkunde, worden ook aangeboden om ervoor te zorgen dat studenten de kennis en analytische vaardigheden krijgen die nodig zijn om gegevens om te zetten in intelligentie.

Er zijn banen voor afgestudeerden op het gebied van onder meer Data Science, Data Engineering, Business Analytics, Business Intelligence, Banking, Artificial Intelligence, Software Development, Statistics en Digital Marketing. Modules van niveau 1 en 2 behandelen de fundamentele onderwerpen in wiskunde en informatica. Ze behandelen ook de technische aspecten van het vakgebied. De modules zijn ontworpen om studenten een breed scala aan vaardigheden bij te brengen, evenals de geschiktheid om met een steeds veranderend veld om te gaan. Niveau 3-modules zijn gespecialiseerde modules die inspelen op innovatie in het veld. Studenten zullen onderzoek en projecten ondernemen om hen in staat te stellen een groot aantal concepten uit het programma samen te brengen.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen