Keystone logo
University of Mauritius Bachelor of Applied Science in cyberoperaties
University of Mauritius

Bachelor of Applied Science in cyberoperaties

Réduit, Mauritius

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.000 / per year *

Blended, Op de campus

* per jaar, internationale studenten. Mauritiaanse studenten: 3000 USD / jaar, plus een administratieve vergoeding van Rs 10.000 per jaar.

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De University of Mauritius en de Universiteit van Arizona werken samen om u een innovatief dual degree-programma aan te bieden waarmee u twee Bachelor of Applied Science (BAS)-graden in cyberoperaties kunt behalen, met de nadruk op defensie en forensisch onderzoek. De Defense & Forensics Track is een interdisciplinair Cyber-educatieprogramma. De Defense & Forensics Track voldoet aan de academische vereisten van zowel de Centers of Academic Excellence in Cyber Operations (CAE-CO) en Cyber Defense (CAE-CD) van de National Security Agency.

Aantekeningen van het UA Cyber Operations-programma

De BAS in Cyber Operations van de University of Arizona heeft een Silver Seal verdiend van de Servicemembers Opportunity Colleges (SOC)-organisatie als onderdeel van hun Cybersecurity Network. SOC is een initiatief van het Amerikaanse ministerie van Defensie dat is ontworpen om betrouwbare, hoogwaardige educatieve referenties te identificeren die voldoen aan de specifieke behoeften van actieve dienstleden. Cybersecurity-referenties om het SOC Silver Seal te verdienen, worden doorgelicht op:

 • Sterke studentresultaten op diplomaniveau bij afstuderen, behoud en terugbetaling van leningen in vergelijking met andere instellingen die het Memorandum of Understanding van het Amerikaanse ministerie van Defensie hebben ondertekend.
 • Uitgebreide samenwerking met de cyberbeveiligingsindustrie met betrekking tot curriculumontwerp en werving van studenten voor vacatures.
 • Mogelijkheden voor deelname van studenten aan stages, externe stages en andere mogelijkheden voor ervaringsleren.

In de praktijk leren

UA Cyber Operations-cursussen zijn gestructureerd om het vermogen om te leren door te doen te maximaliseren. Cyber is een zeer technisch gebied dat praktische ervaring vereist om het materiaal onder de knie te krijgen. UA Cyber-cursussen maximaliseren de kans voor studenten om de praktische ervaring op te doen die ze nodig hebben om succesvolle cyberprofessionals te zijn. Studenten moeten niet alleen de concepten en technologieën leren, maar ze moeten ook aantonen dat ze de cursusinhoud onder de knie hebben door middel van praktische oefeningen en interactieve beoordelingen.

Cloud computing

Er is geen behoefte aan hoogwaardige, dure computerapparatuur. UA biedt elke student alles wat ze nodig hebben via een geavanceerde cloudgebaseerde virtuele leeromgeving. Studenten hebben alleen een breedbandinternetverbinding en een Windows-, Mac- of Linux-computer nodig om toegang te krijgen tot hun leermiddelen. Krachtige desktops, geavanceerde Cyber-tools en de CyberApolis virtuele stad van wereldklasse zijn allemaal vooraf geconfigureerd en aan elke student geleverd, zodat ze zich kunnen concentreren op het leren.

CyberApolis

UA heeft een geavanceerde virtuele stad genaamd CyberApolis gebouwd en ingezet en wordt bewoond door 15.000 zeer gedetailleerde persona's.

Virtuele persona's

Elk van deze persona's heeft meer dan 60 datapunten, inclusief hun volledige namen, adressen, burgerservicenummers, creditcards, inloggegevens voor sociale media, bankieren, detailhandel en medische rekeningen. Virtuele persona-activiteiten, surfen op het web, e-mails en posts op sociale media worden beheerd door menselijke interactie om specifieke leerdoelen te ondersteunen of via onze geavanceerde kunstmatige intelligentie-algoritmen die elke dag tienduizenden virtuele persona-interacties creëren.

CyberApolis is een ongestructureerde synthetische live-omgeving die is ontworpen om het echte internet te repliceren.

Het biedt een realistische, niet-gescripte trainingsomgeving die de student dwingt het geleerde te synthetiseren en toe te passen. CyberApolis heeft ook een robuuste aanwezigheid op het web om cybergerelateerde leeractiviteiten te ondersteunen. Elke website heeft een volledige netwerkaanwezigheid met geïntegreerde kwetsbaarheden die zijn ontworpen om specifieke leerdoelen te ondersteunen. Bovendien heeft elke site een organisatiestructuur met toegewezen virtuele persona's. CyberApolis heeft momenteel een bank, ziekenhuis, grote detailhandelaar, waterbedrijf, energiebedrijf, rederij, twee online mediasites, een Facebook-achtige sociale mediasite, een Twitter-achtige sociale mediasite, vier IRC-chatservers, een ondergrondse hackergemeenschap , een element van de georganiseerde misdaad en een groeiend aantal kleine detailhandelaren. De bevolking en infrastructuur van CyberApolis zijn specifiek ontworpen om de scenario's te ondersteunen die nodig zijn om te verifiëren en valideren dat onze studenten de kennis, vaardigheden en capaciteiten hebben opgedaan die nodig zijn om succesvol te zijn op het gebied van cyber.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor of Science in cyberbeveiligingstechniek
  • Fairfax, Verenigde Staten
 • Bachelor in cyberbeveiligingsbeheer
  • Lewiston, Verenigde Staten
 • BSc (Hons) Computerwetenschappen met cyberbeveiliging
  • Manchester, Verenigd Koninkrijk