Keystone logo
University of Mauritius Bachelor of Science in Agribusiness Economie en Management
University of Mauritius

Bachelor of Science in Agribusiness Economie en Management

Réduit, Mauritius

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.000 / per year *

Blended, Op de campus

* per jaar, internationale studenten. Mauritiaanse studenten: 3000 USD/jaar. Administratiekosten Rs 10.000/jaar. Tarief voor virtuele leeromgeving (ELO) USD 250, per semester, indien van toepassing

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De University of Mauritius (UoM) en de University of Arizona (UA) werken samen om een innovatief dual degree-programma aan te bieden in Agribusiness Economics and Management.

De Bachelor of Science (BS) graad in Agribusiness Economics and Management is een interdisciplinair studieprogramma dat zich richt op het management van agrarische bedrijven en ondernemingen. Studenten verwerven de basiskennis en -vaardigheden om een succesvolle bedrijfsmanager te worden en ontwikkelen kritische observatie- en analytische vaardigheden door contact met echte bedrijven. De opleiding bereidt studenten voor met behulp van een solide basis op basis van economische theorie om problemen aan te pakken waarmee landbouwbedrijven dagelijks worden geconfronteerd en hen te helpen de waarschijnlijke resultaten van markt- en overheidsinteracties in een turbulente en onzekere omgeving te voorspellen. Na voltooiing kunnen studenten afstuderen met een dubbele graad van zowel de University of Mauritius als de Universiteit van Arizona.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc Landbouw (Veeteelt)
    • Gloucester, Verenigd Koninkrijk
  • Agricultural Engineering (BSc)
    • Szeged, Hongarije
    • Hódmezővásárhely, Hongarije