Keystone logo
University of Mauritius Bachelor of Science in Systems Engineering (Minor: Engineering Management/ Industrial Engineering)
University of Mauritius

Bachelor of Science in Systems Engineering (Minor: Engineering Management/ Industrial Engineering)

Réduit, Mauritius

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

USD 6.000 / per year *

Blended, Op de campus

* per jaar, internationale studenten. Mauritiaanse studenten: 3000 USD/jaar. Administratiekosten Rs 10.000/jaar. Tarief voor virtuele leeromgeving (ELO) USD 250, per semester, indien van toepassing

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De University of Mauritius (UoM) en de University of Arizona (UA) zijn een partnerschap aangegaan om een innovatief dual degree-programma aan te bieden in de minor Systems Engineering Engineering Management of de minor Industrial Engineering. Dit programma is ontworpen om studenten de wetenschap en grondbeginselen van de wiskunde te bieden die nodig zijn om complexe technische systemen te analyseren en te ontwerpen.

Studenten in bacheloropleidingen systeemtechniek gebruiken technische principes om een bepaalde branche te beoordelen en modellen te maken die de functionaliteit verbeteren. Studenten doen onderzoek waarmee ze innovatieve methoden kunnen ontwikkelen om problemen aan te pakken en de bedrijfsvoering te verbeteren. Systemen kunnen computernetwerken, productassemblage en transport omvatten. Systeemverbetering kan vrijwel elke branche ten goede komen, daarom kunnen afgestudeerden op een breed scala van gebieden werken, waaronder biogeneeskunde, telecommunicatie, transport, informatietechnologie, productie en de publieke sector. Carrières in systeemtechniek kunnen onderzoek, training, testen en systeemkostenplanning omvatten.

Na voltooiing zullen studenten afstuderen met een dubbele graad van zowel de University of Mauritius als de Universiteit van Arizona.

toelatingen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • Bachelor in Industrial Engineering & Management
    • Eindhoven, Nederlanden
  • Bachelor of Science in Industrial Engineering
    • Davenport, Verenigde Staten
  • Bachelor of Science in Industrial Engineering
    • Cospicua, Malta