Keystone logo
University Of Missouri

University Of Missouri

University Of Missouri

Invoering

De University Of Missouri , opgericht in 1839, weet wat het betekent om de eerste te zijn. We waren de eerste openbare universiteit ten westen van de rivier de Mississippi. We zijn de thuisbasis van 's werelds eerste journalistieke school.

We begonnen de traditie van thuiskomst. Als vlaggenschip, landsubsidie-instelling en een van de slechts 65 universiteiten in de VS en Canada die lid zijn van de prestigieuze Association of American Universities, zijn we een campus waar empathie, innovatie en hard werken samenkomen om 's werelds grootste uitdagingen op te lossen.

Onze gemeenschap van studenten, docenten en personeel verbetert de reproductie van runderen, componeert bekroonde muziek en genereert levensreddende radio-isotopen in de krachtigste universitaire onderzoeksreactor van het land. We pakken diverse problemen aan omdat Missouri een diverse staat is - van de zuidelijke Ozarks tot de noordelijke vlaktes. Wij zijn Mizzou, waar Black and Gold diep zit, en Truman the Tiger belichaamt onze gedurfde geest.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Columbia

    Columbia, Verenigde Staten

    Vragen