Keystone logo
University Of Missouri Digital Storytelling
University Of Missouri

Digital Storytelling

Columbia, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Digital Storytelling-programma is een interdisciplinaire BA in de School of Visual Studies, die narratieve en conceptueel gedreven studies combineert met de nieuwe en opkomende multimediatools om een balans te vinden tussen esthetiek en verbeeldingskracht.

Dit programma stelt het vertellen van verhalen op de eerste plaats en combineert dit met nieuwe en opkomende technologieën. Het interdisciplinaire programma legt de nadruk op vaardigheden op het gebied van videoproductie, opkomende media, animatievideokunst, schrijven en kritische theorie. Net als andere vormen van verhalen, bereikt digitale verhalen het publiek voor artistieke, educatieve en commerciële doeleinden, waarbij menselijke kennis en ervaring wordt vertaald in multimediaruimtes. Studenten gebruiken technologie en de universele kunst van het vertellen van verhalen om het publiek te verbinden en te entertainen, te innoveren en problemen op menselijke schaal op te lossen. Ze werken om verhalen te vertellen die prikkelen, provoceren en inspireren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen