Keystone logo
University of Nebraska-Lincoln Bachelor in de ingenieurswetenschappen
University of Nebraska-Lincoln

Bachelor in de ingenieurswetenschappen

Lincoln, Verenigde Staten

120 Hours

Engels

Full time

Request application deadline

Aug 2024

USD 268 / per credit *

Op de campus

* in-state|859 USD per kredietuur voor out-state

Invoering

Werktuigbouwkunde is een divers vakgebied dat het onderzoeken, ontwikkelen, ontwerpen, vervaardigen en testen van mechanische apparaten zoals gereedschappen, motoren en machines omvat. Ontdek een carrière in nanotechnologieonderzoek, de academische wereld of de overheid die taken uitvoert zoals R&D, apparatuur- en systeemontwerp, productietoezicht, fabriekstechniek, verkoop, testen en onderwijs. Je opleiding zal je toerusten om uitdagingen op het gebied van energieopslag, alternatieve brandstoffen, afvalbeheer, milieucontrole, energieconversie, lucht- en ruimtevaart en biomedische technologie aan te pakken.

Programmakenmerken

Interdisciplinaire nadruk en specialisaties

Werktuigbouwkunde biedt diverse studies op het gebied van energieconversie, vloeistofstroming, vaste mechanica, materiaalkunde en interdisciplinaire gebieden zoals lucht- en ruimtevaarttechniek, autotechniek, robotica, biomedische technologie en nanotechnologie. Hierdoor kunt u uw opleiding aanpassen en expertise ontwikkelen die is afgestemd op uw carrièredoelen.

Praktische leer- en onderzoeksmogelijkheden

De afdeling legt de nadruk op praktijkervaring, waardoor u de mogelijkheid krijgt om experimenten uit te voeren in goed uitgeruste laboratoria. Niet-gegradueerde studenten kunnen deelnemen aan onderzoeksprojecten, hetzij via onderzoeksbeurzen of via het Undergraduate Creative Activity and Research Experience (UCARE)-programma, in samenwerking met docentenmentoren. Je kunt deelnemen aan studentenorganisaties en waardevolle technische ervaring opdoen buiten het klaslokaal.

Missie om de samenleving lokaal en mondiaal te beïnvloeden

De afdeling Werktuigbouwkunde en Materiaalkunde wil impact hebben op de samenleving door middel van onderwijs, onderzoek en dienstverlening. Afgestudeerden blinken uit in technische carrières, volgen hogere graden en waarderen levenslang leren. Het programma bevordert professionaliteit, leiderschap, integriteit en ethische verantwoordelijkheid en inspireert studenten om de mensheid te dienen en technologieën en industrieën vooruit te helpen.

Buiten de klas

Wees een verschilmaker

Werk samen met professionals uit de industrie en uw collega's door lid te worden van professionele en studentenorganisaties zoals de Aerospace Club (inclusief samenwerking met NASA), Engineers Without Borders of Robotics.

Krijg hands-on ervaring

Streef naar onderzoeksprojecten die beschikbaar zijn voor niet-gegradueerde studenten en die financiering en waardevolle mogelijkheden bieden om te ontdekken wat jou drijft op jouw academische gebied.

Maak waardevolle carrièreverbindingen

Kom in contact met bedrijven en organisaties voor betaalde stages en banen, bijvoorbeeld via 1-op-1 begeleiding en carrièrebeurzen via loopbaanserviceprofessionals binnen de hogescholen en de universiteit.

Over de school

Vragen