Keystone logo
University of Nevada, Reno Bachelor in de informatica en techniek
University of Nevada, Reno

Bachelor in de informatica en techniek

Reno, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Computer wetenschap en techniek is een veld gericht op het oplossen van problemen met de computers. Het is een dynamische discipline gepositioneerd op het kruispunt van vele gebieden in de wiskunde, wetenschap en techniek, en het brengt de theorie, abstractie en het ontwerp van computers, programma's en systemen samen om een ​​scala van problemen in zowat alle gebieden van het menselijk streven op te lossen.

Computer wetenschap en techniek omvat de methodologie, tools en technieken, en de theorie over hoe informatie wordt verkregen, opgeslagen, gemanipuleerd en gecommuniceerd. Vanwege het belang ervan voor onze wereld, informatica en techniek is een uiterst spannende gebied van onderzoek dat blijft groeien in een snel tempo.

Verwante Graden en programma's

Comp Sci
 • Computer Science and Engineering, Minor
 • Computer Science and Engineering, Master of Science Degree
 • Computer Science and Engineering, Doctor of Philosophy Degree

De bacheloropleiding in de informatica en engineering is ontworpen om u een sterke basis in de informatica, wiskunde, wetenschap en techniek te geven en je leren om die kennis toe te passen real-world computing-problemen.

Afgestudeerden hebben de vaardigheden om technologische oplossingen te identificeren van problemen, op basis van hun capaciteiten om gegevens te ontwerpen en gedrag experimenten, analyseren en software of computer systemen die voldoen aan de gewenste behoeften te ontwikkelen.

Bovendien, ons programma leert belangrijke vaardigheden om te slagen in de professionele wereld, met inbegrip van hoe effectief te communiceren met een bereik van het publiek, hoe om te functioneren op multi-disciplinaire teams en hoe te handelen in overeenstemming met de professionele, ethische, juridische en sociale verantwoordelijkheden.

De Raad voor Accreditatie voor Engineering and Technology (ABET) is het bord dat techniek en informatica-programma's in de Verenigde Staten accrediteert. De bachelor of science in de informatica en engineering is geaccrediteerd door de Technische Commissie Accreditatie van ABET. Afgestudeerden van ABET-geaccrediteerde programma's hebben een verzekering dat hun investering en prestaties worden erkend door de wereldwijde technische gemeenschap.

Vereisten

Succesvolle ingenieursstudenten komen op de universiteit met een sterke achtergrond in wiskunde en wetenschap. We raden studenten hebben natuurkunde en scheikunde cursussen die op de middelbare school en zijn bereid om calculus nemen als eerstejaars.

Alle studenten moeten kerncurriculum eisen van de universiteit af te ronden. Belangrijke eisen omvatten cursussen in computer science en engineering, alsmede wiskunde. Electieve eisen, genomen tijdens de junior en senior jaar, kunt u geavanceerde onderwerpen in de informatica en techniek te verkennen of te concentreren in een bepaalde gebieden binnen het veld.

Veel studenten een stage te voltooien ook als onderdeel van hun opleiding. Als je stage voldoet aan de afdeling criteria, kunt u verdienen tot drie eenheden van het academisch krediet. Meer informatie over onze stage programma.

Alle studenten moeten een sluitstuk project in hun laatste jaar af te ronden. Dit jaar durende cursus partners kleine groepen studenten met lokale bedrijven om een ​​software programma of applicatie gewenst door het bedrijf.

Career Opties

Onze opleiding combineert informatica en computer engineering aan studenten bieden een complete basis in zowel de computer hardware en software. Een 2012 onderzoek door de Nationale Vereniging van Hogescholen en werkgevers geplaatst zowel informatica en computer engineering op de lijst van de top 10 graden bachelor's voor 2013. Onze afgestudeerden hebben vaardigheden op beide gebieden, waardoor ze een veelzijdige vaardigheden gewaardeerd door werkgevers en graduate schools.

Afgestudeerden van het programma kunnen profiteren van een sterke gaming markt in de regio of zoeken de werkgelegenheid in de industrie, variërend van militaire naar software om cyber security. Nationwide, de vraag naar computer wetenschappers en ingenieurs is sterk, zoals de behoefte aan opgeleide informatici en ingenieurs groeit in gebieden variërend van de gezondheidszorg tot onderwijs voor het bedrijfsleven.

Computer wetenschap en techniek kan een lucratieve veld voor afgestudeerden zijn. A 2011 studie van de Georgetown University Center op onderwijs en de werknemers gemeld dat degree houders bachelor in de informatica had mediane inkomen van $ 98.000, waardoor het de derde best betalende belangrijke mate voor bachelorstudenten.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor Industrial Engineering and Management
  • Online
 • BSc in technisch management
  • Perugia, Italië
 • B.Eng. Toegepaste Mechatronische Systemen - Medische Technologie
  • Berlin, Duitsland
  • Dresden, Duitsland
  • + 1 meer