Keystone logo
University of Oulu

University of Oulu

University of Oulu

Invoering

De University of Oulu is een internationale wetenschappelijke universiteit die innovatie creëert voor de toekomst, welzijn en kennis door middel van multidisciplinair onderzoek en onderwijs. Toekomstige innovatie gaat over het zoeken, benutten en toepassen van nieuwe kennis. De University of Oulu onderzoek naar mensen en cultuur in een veranderende leefomgeving, maar ook naar kansen die nieuwe technologie biedt om het welzijn van mens en milieu te verbeteren. De University of Oulu is een multidisciplinaire expert in Northernness.

Top 3 redenen om hier te studeren

 • Aan de University of Oulu bevorderen we het leren en voeren we onderzoek uit dat de grenzen van het bekende overschrijdt.
 • De impact van de universiteit is gebaseerd op uitmuntendheid, hoge ambitie en productiviteit in al onze activiteiten.
 • Onze strategie is om onze betekenis in internationaal onderzoek te vergroten en onze rol naast de wereldleiders op onze aandachtsgebieden te waarborgen.

Onderwijs

De structuur van acht faculteiten weerspiegelt het profiel van de University of Oulu in onderzoek, onderwijs en maatschappelijke rollen. De faculteiten zijn:

 • Biochemie en moleculaire geneeskunde
 • Onderwijs
 • Geesteswetenschappen
 • Informatietechnologie en elektrotechniek
 • Geneeskunde
 • Oulu Business School
 • Wetenschap
 • Technologie (incl. Oulu Mining School en Oulu School of Architecture)

Onderzoek

Aan de University of Oulu bevorderen we leren en doen we onderzoek dat de grenzen van het bekende verlegt. We gebruiken ons volledige potentieel om bij te dragen aan het oplossen van enkele van de grootste mondiale uitdagingen, waaronder duurzaam gebruik van hulpbronnen, verantwoord ondernemen, menselijk welzijn en levenslange gezondheid, intelligente systemen en ontwikkeling van diensten, en het benutten van milieurisico's.

Carrière

De University of Oulu in Noord-Finland is een internationale, multidisciplinaire onderzoeksuniversiteit met een rijke pool van creatief en intellectueel talent. Meer specifiek omvat de University of Oulu een wetenschappelijke universiteit, een technische universiteit en een business school in dezelfde organisatie. De Oulu-regio wordt erkend als een R&D-hub van wereldklasse met een R&D-input per hoofd van de bevolking die tot de hoogste ter wereld behoort. De specifieke maatregelen bij de werving van de University of Oulu omvatten het opzetten van een tenure track-programma, een wervingsprogramma voor junior onderzoekers en de financiering van Ph.D. studentenposities binnen doctoraatsprogramma's.

Diensten

Studentenvoorzieningen

UniOulu zorgt voor individuen. Wij ondersteunen uw academische uitdagingen met een functionerende infrastructuur en eenvoudige toegangsondersteuning. Op uw afdeling heeft u een persoonlijk academisch contact dat terloops kan worden aangesproken met hun voornaam en die u zal helpen bij het maken van uw individuele studieplan. Een goed voorbereid studieplan is een waardevol hulpmiddel om vooruitgang te boeken in je studietraject. Je ontmoet je Kummi, eerste studentcollega, online, zelfs voordat je aankomt. Kummi's zijn ouderejaars studenten van de University of Oulu opgeleid om je in het begin te helpen wennen aan het dagelijkse leven in Oulu.

Studenten Huisvesting

De lokale studentenhuisvestingsstichting PSOAS biedt een breed scala aan accommodatiemogelijkheden, van gedeelde appartementen tot studio's, rondom de stad. Waar u ook woont in Oulu, diensten variërend van supermarkten tot bibliotheken en sportfaciliteiten zijn dicht bij uw huis. PSOAS wordt door studenten gerangschikt als een van de toonaangevende woningaanbieders ter wereld.

Tellus Innovation Arena

Tellus Innovation Arena is een open innovatieruimte die zich zowel in het hart van de campusgebieden van Linnanmaa als Kontinkangas bevindt. Het is gebouwd voor leren, samenwerking en evenementen voor alle ruimdenkende ontdekkingsreizigers van binnen en buiten de universiteit. Ontmoet mensen, ontwikkel ideeën en presenteer projecten - het maakt het verschil.

Gezondheidszorg

Studentengezondheidszorg voor alle bachelor- en masterstudenten bevindt zich op de Linnanmaa-campus. Gezondheidsdiensten omvatten medische, mentale en tandheelkundige behandelingen. De meeste diensten zijn gratis, voor sommige geldt een nominale vergoeding.

Studentenleven

Studentenorganisaties zijn experts in het organiseren van culturele activiteiten, sportevenementen, feesten en reizen in Finland. Deze studieveldspecifieke organisaties hebben internationaal ervaren leden met kennis uit de eerste hand om te delen. Daarnaast zijn er twee universiteitsbrede studentenorganisaties met een speciale interesse in vraagstukken in het internationale onderwijs.

Universitaire sporten

Finnen zijn sportliefhebbers. De universiteit biedt sportactiviteiten voor haar studenten en medewerkers, variërend van ballet tot klimmen en yoga, van kajakken tot langlaufen. Voel je vrij om degene te kiezen die het dichtst bij je lichaam en ziel staat!

Op zoek naar antwoorden op uw vragen? Chat met onze deskundige studentambassadeurs! Zij staan klaar om u te helpen met al uw vragen. Ga naar de onderstaande link om vandaag nog uw gesprek te beginnen!

href="https://www.oulu.fi/en/unioulu-ambassadeurs/chat

Locaties

 • Oulu

  University of Oulu Pentti Kaiteran katu 1 , 90570, Oulu

  Vragen