Keystone logo
University of Oulu Bachelor in International Business Management
University of Oulu

Bachelor in International Business Management

Oulu, Finland

5 Years

Engels

Full time

22 Jan 2025

Sep 2025

EUR 10.000 / per course

Op de campus

UniOulu Open Dag

Invoering

Belangrijkste redenen om International Business Management te studeren

  • Een internationaal vergelijkbare graad in economie en bedrijfskunde van een door AACSB geaccrediteerde business school stelt je in staat om binnen de EU en wereldwijd te solliciteren.
  • Reageer op wereldwijde uitdagingen door vaardigheden op te doen in duurzaam management en creatief ondernemerschap.
  • De regio Oulu is een van de technologiehubs ter wereld met ook wereldwijde bedrijven die in de stad actief zijn.
  • Je gaat aan de slag in multiculturele groepen om samen met de bedrijven in de omgeving real-life bedrijfsscenario's te implementeren voor het opbouwen van je netwerk en toekomstige carrière.
  • Programma legt de nadruk op het verwerven van relevante Finse taalvaardigheden om uw inzetbaarheid in Finland na het afstuderen te verbeteren.

De steeds veranderende wereld vereist een nieuwe mentaliteit en vaardigheden voor de experts van het internationale bedrijfsleven. De toekomstige managers moeten kritische en creatieve denkers zijn die in staat zijn hun bedrijfsvoering continu en duurzaam te vernieuwen.

Afgestudeerden van de nieuwe opleiding worden veranderaars in de economie en samenleving die kunnen reageren op de uitdagingen van een dynamische zakelijke omgeving door te vertrouwen op de Scandinavische principes van verandermanagement, duurzaam leiderschap en groeiend ondernemerschap in organisatie- en bedrijfsontwikkeling.

Over de school

Vragen