Keystone logo
University of Pécs BA in Romaanse filologie en culturen (Specialisatie in Italiaanse studies) Filologia romanza e cultura neolatina BA (Specializzazione in studi italiani)
University of Pécs

BA in Romaanse filologie en culturen (Specialisatie in Italiaanse studies) Filologia romanza e cultura neolatina BA (Specializzazione in studi italiani)

Pécs, Hongarije

6 Semesters

Italiaans

Full time

15 Jul 2024

Sep 2024

EUR 2.200 / per semester *

Op de campus

* voor niet-EU-studenten / EUR 1700 per semester voor EU-studenten / aanmeldingskosten: EUR 140

Invoering

Aan de Universiteit van Pécs, Faculteit Letteren en Filosofie, kun je Italiaanse Taal- en Letterkunde studeren als een zelfstandige studie. Afgestudeerden zullen specifieke kennis en vaardigheden ontwikkelen door middel van theorie en praktijk om een winstgevende werktoepassing te starten op het gebied van Italiaanse cultuur en taal met de ontwikkeling van verschillende basisvaardigheden, didactisch onderzoek, internationale ontwikkeling en speciale onderwijsbehoeften. Naast het verdiepen van de bovengenoemde gebieden, moet er ook bijzondere aandacht worden besteed aan interdisciplinariteit.

Bovendien biedt de cursus kandidaten de mogelijkheid om toegang te krijgen tot studie- en werkgebieden variërend van toerisme tot de verschillende niveaus en modaliteiten van de massamedia, informatie en communicatie, maar ook om zich op competente wijze te bewegen op het gebied van cultureel erfgoed en het enorme universum van de Italiaanse cultuur verspreid over de hele wereld.

Studenten zullen verschillende onderwijs-, leer- en beoordelingsmethoden ervaren, waaronder cursussen, seminars, studiebegeleiding, groeps- of samenwerkingsactiviteiten en projecten die in kleine groepen of individueel worden ontwikkeld. De pedagogische methoden zijn gericht op de vaardigheden van de student en bevorderen correcte, zorgvuldige en praktische communicatie, zodat zowel het redeneervermogen als de samenwerkingsvaardigheden en het aanpassingsvermogen worden verbeterd.

Rekening houdend met het feit dat de Universiteit van Pécs uitstekende relaties heeft met de beste universiteiten in heel Europa, om onderzoeksactiviteiten te ondernemen, systemen op het gebied van Italiaanse taal en literatuur te ontwikkelen en te innoveren.

toelatingen

leerplan

Over de school

Chat with students

Vragen