Keystone logo
University of Portsmouth BA (Hons) Media en communicatie met Foundation Year
University of Portsmouth

BA (Hons) Media en communicatie met Foundation Year

Southsea, Verenigd Koninkrijk

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 9.250 / per year *

Op de campus

* voor studenten van het VK/Kanaaleilanden en het eiland Man/ingezetenen van de EU | £ 16.200 / jaar: internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Met onze BA (Hons) Media en Communicatie met Foundation Year-opleiding duik je diep in de innerlijke werking van media: het heden en de toekomst, de centrale rol in hoe we communiceren en de wereld waarnemen, en de netwerkindustrieën en -instellingen die de communicatie structureren.

Ervaar de vele facetten van mediacommunicatie, van de onderliggende theorieën en marketingfuncties tot hands-on mediaproductie. De cursus heeft bekroonde deskundige onderzoekers en filmproducenten die het onderwijzen, sterke banden met de industrie op het gebied van tv, film en journalistiek, en kansen om stage te lopen in fascinerende gebieden van de media-industrie, dus je leert altijd de huidige en beste praktijken in de academische wereld en Professionele oefening.

Je krijgt een flexibel scala aan specialistische vaardigheden waarmee je een carrière kunt nastreven in film- en tv-productie, camera-afdelingen, geluidsopname en postproductie. U kunt ook de journalistiek, het schrijven van scenario's, reclame, marketing of public relations omzeilen.

jaar van oprichting

Als je nieuw bent bij het studeren van media of niet voldoet aan de vereiste cijfers voor de volledige opleiding, zal ons Foundation Year die kloof overbruggen. Je breidt je kennis van media en communicatie uit en ontwikkelt de voorbereidende vaardigheden die je nodig hebt voor toegang tot jaar 1.

Als je de vereiste cijfers hebt, kun je het basisjaar overslaan en beginnen bij jaar 1.

Hoogtepunten van de cursus

 • Geef vanaf het tweede jaar vorm aan uw cursus en kies optionele modules die voldoen aan uw specialiteit en carrièreambities.
 • Bouw uw branche-ervaring op door een eenjarige stage te lopen - bij een bedrijf of als zelfstandige.
 • Maak uzelf vertrouwd met professionele apparatuur en faciliteiten die veel worden gebruikt bij de productie van media, waaronder televisiestudio's met meerdere camera's, film- en filmcamera's op industrieniveau en innovatieve hardware voor kleurcorrectie.
 • Breid uw professionele netwerk en kennis uit door gastcolleges bij te wonen van bezoekende professionals.
 • Verbeter uw samenwerkings- en teamwerkvaardigheden door samen te werken met studenten van andere cursussen en scholen in de Faculteit Creatieve en Culturele Industrieën.
 • Toon uw technische vaardigheid aan potentiële werkgevers door door de branche erkende Adobe Certified Professional (ACP)-kwalificaties te behalen.

toelatingen

Beurzen en financiering

leerplan

Carrièremogelijkheden

Voorzieningen

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Bachelor in communicatie en media: concentratie in public relations
  • Prague, Tsjechië
 • Bachelor in communicatie en media: concentratie in mediamarketing
  • Prague, Tsjechië
 • Bachelor in communicatie en media: concentratie in multimediajournalistiek
  • Prague, Tsjechië