Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Redlands

University of Redlands

University of Redlands

Invoering

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139165_RedlandsCampus

© University of Redlands

De echte Redlands-ervaring begint bij jou.

Er zijn talloze redenen om voor de University of Redlands te kiezen, maar er is er maar één die er echt toe doet: die van jou.

De University of Redlands is een dynamische particuliere universiteit voor vrije kunsten en wetenschappen in het Inland Empire van Zuid-Californië, dicht bij Los Angeles. De 2.450 studenten van Redlands uit 45 landen studeren in 40 bacheloropleidingen, waarvan er vele nationaal en internationaal erkend zijn. De University of Redlands staat op nummer 16 van de universiteiten in het westen van de Verenigde Staten door US News en World Report. Studenten genieten van een residentiële campus (70% van de studenten woont op de campus) met meer dan 120 studentenorganisaties en een deelname aan een studie in het buitenland van 60 procent. Kleine klassen en een prachtige omgeving dicht bij de stranden van de Stille Oceaan, de pretparken van Orange County en binnen een uur van vijf grote luchthavens zijn andere kenmerken van de Redlands-ervaring. 100% van de toegelaten internationale studenten ontvangt een verdienstenbeurs (tot $ 31,000 USD per jaar), en er zijn ook beperkte op behoeften gebaseerde beurzen beschikbaar.

Bij Redlands leef en leer je in een echte gemeenschap van toegewijde professoren en betrokken studenten. We combineren een tijdloos onderwijs in de kunsten en wetenschappen met hands-on ervaringsleren om het meest effectieve onderwijs voor de wereld van vandaag en de toekomst te produceren. Daarom worden onze studenten toegelaten tot de beste graduate schools en beginnen ze na hun afstuderen een bevredigende carrière. Onze vooraanstaande professoren hebben een interdisciplinaire achtergrond, wetenschappelijke prestaties, onderzoekservaring en real-world expertise in meerdere programma's. Maar bovenal geven ze om het lesgeven en adviseren van studenten.

Geschiedenis en tradities

In 1926 verzamelden universiteitsstudenten en alumni zich om een van onze meest geliefde symbolen van trots te redden: de R, gebouwd door studenten hoog op een heuvel in het nabijgelegen San Bernardino-gebergte.

De R waakte trots over onze vallei en onze universiteit beneden totdat de US Forest Service dreigde deze te verwijderen vanwege een reclameverbod.

We hebben de ambtenaren aangespoord om opnieuw te overwegen. Het was een teken van loyaliteit, trots en geschiedenis, zeiden we. Onze motieven, zo redeneerden we, 'behoren tot de hoogste die het menselijk hart kunnen sieren'.

De R is gered.

Zelfs in onze kinderjaren was de universiteit een plaats die geschiedenis waardeerde, en dat is in onze meer dan 100 jaar nooit veranderd.

Van onze erfenis van dienstverlening aan de gemeenschap tot het gerespecteerde Och Tamale-gezang, we vieren een breed scala aan aloude tradities met een toewijding die met elke generatie dieper wordt.

We stijgen op dankzij onze gedeelde geschiedenis.

University of Redlands","author_url":"","source":""}" />

139166_RedlandsStudents

© University of Redlands

Mission Statement

De University of Redlands is een particuliere, onafhankelijke universiteit voor vrije kunsten die zich inzet voor persoonlijk onderwijs dat studenten de vrijheid geeft om verlichte keuzes te maken.

Redlands benadrukt academische strengheid, curriculaire diversiteit en innovatief onderwijs. Redlands bevordert een gemeenschap van geleerden en moedigt een pluralistisch begrip van waarden aan door aannames en stereotypen in zowel klassen als activiteiten uit te dagen. Een Redlands-opleiding gaat verder dan training om een reflectief begrip van onze wereld te omarmen; het gaat van informatie naar inzicht, van kennis naar betekenis.

De universiteit verwelkomt intellectueel nieuwsgierige studenten met verschillende religieuze, etnische, nationale en sociaaleconomische achtergronden en streeft ernaar verantwoord burgerschap te ontwikkelen als onderdeel van een complete opleiding. Redlands moedigt een gemeenschapssfeer aan met een uitzonderlijke kans voor leiderschap en interactie van studenten. Voor werkende volwassenen biedt de universiteit innovatieve academische programma's op geschikte locaties en tijden.

Redlands combineert vrije kunsten en professionele programma's, toegepaste en theoretische studie, traditionele majors en zelfontworpen contracten voor afstuderen. Kleine klassen stellen elke student in staat deel te nemen aan klassendiscussies, nauw samen te werken met professoren en uitgebreide individuele aandacht te krijgen. Redlands blijft gevoelig voor hedendaagse trends in de samenleving en daagt studenten uit om zich in te zetten voor een leven lang leren.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

  • Redlands

    University of Redlands 1200 East Colton Ave P.O. Box 3080 Redlands, CA 92373 United States, P.O. Box 3080, Redlands

    Vragen