Keystone logo
University of Roehampton London BA in politiek
University of Roehampton London

BA in politiek

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.750 / per year *

Op de campus

* September 2022: £ 9.250 per jaar voor het VK en de EU. £ 14.750 per jaar voor internationaal

Invoering

Onze BA Politics-opleiding geeft je de mogelijkheid om problemen in het VK en de mondiale politiek en internationale betrekkingen te analyseren, begrijpen en bespreken. Je zult politieke theorie en filosofie verkennen, evenals de praktijk van moderne politiek in ons dagelijks leven.

Je gaat debatteren over grote politieke uitdagingen, zoals mondiale machtspolitiek, terrorisme, klimaatverandering en de politiek van gender, ras en klasse. Je studeert af als een autoriteit op een breed scala aan onderwerpen en krijgt het vertrouwen en de vaardigheden die je nodig hebt voor een succesvolle carrière.

Gastsprekers en excursies naar politieke organisaties verrijken de cursus en bieden verdere leermogelijkheden. Door middel van loopbaanbegeleidingsevenementen en werkervaringsmogelijkheden wordt uw inzetbaarheid ook aanzienlijk verbeterd. Je krijgt ook de mogelijkheid om in het buitenland te studeren bij een van onze wereldwijde universitaire partners. Deze opleiding heeft ook de mogelijkheid tot een betaalde stage van een jaar, om je inzetbaarheid nog verder te vergroten.

De cursus is bedoeld om uw professionele vaardigheden op te bouwen en uw horizon te verbreden door u de ervaring te geven van een breed scala aan activiteiten, zoals presenteren op conferenties en het maken van boekbesprekingen, blogs en digitale campagnes.

Deze cursus heeft een tijdschema dat is ontworpen om aan uw verplichtingen te voldoen, en we hebben voldoende ondersteuning voor pendelende studenten, waaronder gratis parkeergelegenheid op de campus, uitstekende vervoersverbindingen en gratis busdienst, evenals face-to 24/7 online studie en loopbaan ondersteuning. We bieden alle nieuwe studenten ook gegarandeerde accommodatie op de campus op onze campus in het zuidwesten van Londen.

We zijn gerangschikt als de beste moderne universiteit in Londen (Times Good University Guide 2022 en Complete University Guide 2022).

leerplan

Programma collegegeld

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen