Keystone logo
University of Roehampton London BSc in bedrijfsbeheer en financiën
University of Roehampton London

BSc in bedrijfsbeheer en financiën

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.197 / per year *

Op de campus

* £ 9.250 (2019; VK / EU) | £ 12.875 (2019; Internationaal) | Collegegeld per jaar

Invoering

Wil je een lonende carrière opbouwen in de financiële en bredere zakelijke sector, maar wil je geen volledige boekhouding en financiële opleiding volgen? Onze BSc Business Management and Finance is de ideale keuze.

Op deze graad ontwikkel je de belangrijkste competenties die vereist zijn voor financiële managers, en word je uitgerust om te werken in een breed scala van particuliere, publieke en derde sector organisaties, klaar om snel aan te passen aan veranderingen.

Door gedetailleerde kennis van management en financiën te verwerven, wordt u een zelfverzekerde, onafhankelijke denker, met het vermogen om financiële markten te analyseren en financiële prestaties te voorspellen.

Je zult de bedrijfsstrategie, bedrijfsethiek en bedrijfsfinanciering grondig verkennen en een dieper inzicht krijgen in hoe financiële instellingen en monetaire systemen werken.

Onze academische medewerkers hebben uitgebreide zakelijke ervaring en zullen u ondersteunen om uw leren te verbinden met de realiteit van het bedrijfsleven, management en financiën. Je academische begeleider zal er ook zijn om je leer- en loopbaanontwikkeling te begeleiden, en je hebt toegang tot onze uitgebreide evenementen rond inzetbaarheid.

Ter voorbereiding op uw toekomstige carrière, zult u veel vaardigheden ontwikkelen die werkgevers waarderen, waaronder het vermogen om zakelijke problemen te identificeren en op te lossen en uw ideeën met impact te communiceren.

Inhoud

Jaar een

 • Ontwikkel en volg uw eigen toenemende vermogen om waarde toe te voegen aan organisaties via onze modules Business Readiness en Extended Academic Induction.
 • Werk in teams aan probleemgebaseerde activiteiten, verzamel bewijs van uw kennis, vaardigheden en attributen en ontwikkel uw academische, leiderschaps- en managementvaardigheden.
 • Stel een overzicht op van bedrijfsorganisaties in een wereldwijde context en verken belangrijke bedrijfsgebieden zoals financiën, management en marketing.

Jaar twee

 • Bouw uw managementervaring op (inclusief het managen van mensen in verschillende culturen, supply chain management en projectmanagement).
 • Kies ervoor om uw specialistische kennis te ontwikkelen via modules in wereldwijde financiële markten en het analyseren van financiële prestaties.
 • Blijf uw zakelijke gereedheid ontwikkelen, zodat u aan potentiële werkgevers de vaardigheden kunt laten zien die u hebt opgedaan.
 • Aan het einde van het tweede jaar heb je de mogelijkheid om een eenjarige betaalde stageplaats aan te vragen.

Jaar drie

 • Bouw uw financiële vaardigheden op door middel van een proefschrift, gericht op een bepaald interessegebied.
 • Ontwikkel uw begrip van bedrijfsbeheer en financiën via modules zoals bedrijfsethiek en verantwoord beheer, waar u leert ethische besluitvorming en verantwoord beheer toe te passen op een reeks situaties.
 • Andere modules omvatten Economics of Money, Banking and Finance en Corporate Finance.

Bedrijfsgereedheid

Wat is zakelijke gereedheid?

Of u nu wilt werken voor een multinationale, MKB- of openbare organisatie, onze cursussen voorzien u van de kennis, vaardigheden en attributen die nodig zijn om succesvol te zijn in bedrijfsbeheer. Elk van onze undergraduate zakelijke graden wordt ondersteund door het idee van 'business readiness'. Terwijl u bij ons bent, gaat u een verplichte module van drie jaar voor Business Readiness aan. Het zal ervoor zorgen dat u na uw afstuderen aan werkgevers de waarde kunt aantonen die u aan hun organisatie kunt toevoegen.

Waarom moet ik bedrijfsklaar zijn?

Het is van cruciaal belang dat u kunt opvallen op de afgestudeerde arbeidsmarkt. Je zult in staat zijn om de kennis, vaardigheden (inclusief kritische analyse, probleemoplossen en het mondeling en schriftelijk uitdrukken van ideeën) en waarden (je werkethos en veerkracht) te bewijzen. Deze dingen gecombineerd maken je 'Business Ready'.

Werkgevers willen bewijs van professionele ervaring in de functie waarvoor u solliciteert. Je hebt een schat aan ervaringen opgedaan door je cursus en vrijwilligerswerk, parttime werkervaring, studentenprojecten en andere activiteiten. De module Business Readiness begeleidt u bij het maken van ervaringen tot een persoonlijk verhaal dat de kennis, vaardigheden en attributen aantoont die u aan een organisatie zou kunnen bijdragen.

Hoe word ik bedrijfsklaar?

Bedrijfsklaar is ingebouwd in alle Roehampton Business School-programma's, waarbij elke module mogelijkheden biedt om zakelijke gereedheid en inzetbaarheid te oefenen en te simuleren. Elke module heeft drie belangrijke componenten:

 1. Kennis en inzicht - theorieën en concepten
 2. Intellectuele vaardigheden - theorieën en concepten toepassen op bedrijfssituaties
 3. Overdraagbare vaardigheden - De praktische vaardigheden die werkgevers waarderen

De verplichte Business Readiness-modules bevatten discussie en reflectie. Je stelt een lijst samen met de vaardigheden die je opdoet en brengt je ontwikkeling in kaart op een manier die duidelijk maakt hoe je de organisaties kunt verrijken die je in dienst zullen nemen.

Je wordt aangemoedigd om te profiteren van kansen buiten het klaslokaal, gerund door de Business School en de bredere universiteit. Deze omvatten:

 • Verbindingen tussen de industrie ontwikkelen. Ontmoet medestudenten en leidinggevenden, managers, ondernemers en andere professionals - velen van hen zijn alumni van Roehampton. Met studenten uit meer dan 140 landen op de campus en de mogelijkheid om in het buitenland te studeren, kun je je netwerk uitbreiden buiten het VK.
 • Jezelf presenteren aan recruiters. Als onderdeel van je opleiding leer je hoe je jezelf kunt pitchen, hoe je je attributen en vaardigheden kunt aantonen en hoe je de toegevoegde waarde kunt benadrukken die je organisaties kunt bieden. Je krijgt praktische ondersteuning met cv's en begeleide interviewsimulaties.
 • Gastsprekers. In de loop van je diploma, hoor je van een reeks gastsprekers. Recente sprekers zijn afkomstig van Haymarket Media Ltd, Santander en KPMG. U krijgt ook de gelegenheid om bedrijven te bezoeken en zakelijke leiders te ontmoeten.
 • Bedrijfsadviesraad. Ons bestuur van senior business leiders ondersteunt de ontwikkeling van de Business School en zorgt ervoor dat je diploma de nieuwste business weerspiegelt.
 • Vrijwilligerswerk. Onze studentenvereniging heeft een uitgebreid vrijwilligersprogramma, waardoor grote aantallen van onze studenten werken aan projecten die onze lokale gemeenschap ten goede komen. Er zijn ook mogelijkheden om mee te doen op de campus, waaronder als programmavertegenwoordiger, flatvertegenwoordiger, studentenraadvertegenwoordiger of bij een van de sportteams.
 • Professionele Body-evenementen. Je wordt aangemoedigd om evenementen bij te wonen die worden georganiseerd door professionele instanties, zoals ACCA, CMI en CIPD, die onze diploma's accrediteren.
 • Roehampton Business Society (URBS). De URBS is een door studenten geleide samenleving die zakelijke studenten en professionals samenbrengt, kansen biedt om zakelijke evenementen bij te wonen (zowel op de campus als in Londen) en nationale zakelijke wedstrijden aan te gaan.

Plaatsingsjaar

De Roehampton Business School biedt alle studenten de mogelijkheid om een eenjarige betaalde stageplaats aan te vragen.

Een stagejaar is een uitgelezen kans om de vaardigheden van 'business readiness' die je in jaar één en twee leert, te implementeren, terwijl je waardevolle werkervaring opdoet.

Als je met succes stage loopt, ontwikkel je je CV gedurende het jaar en krijg je toegang tot de ondersteunende diensten van de universiteit en krijg je regelmatig academische begeleiding van de Business School.

De mogelijkheid om connecties te maken in de door jou gekozen branche zal je carrièremogelijkheden aanzienlijk verbeteren en je de ervaring bieden die je nodig hebt om een baan op graduate-niveau te krijgen met een hoger graduate salaris.

De Business School biedt ondersteuning bij het aanvragen van plaatsingen, maar plaatsing kan niet worden gegarandeerd.

Carrièremogelijkheden

Je wordt uitgerust om te werken in bedrijfsfinanciën, bank-, verzekerings- en bedrijfsadvies, evenals gespecialiseerde en generalistische managementfuncties. U kunt ook vooruitgang boeken bij ons om verder te studeren over ons MSc Global Financial Management.

Ons carrière-team is beschikbaar om je te ondersteunen vanaf het begin van je studie tot na je afstuderen. Ze helpen je bij het opbouwen van je CV, het voorbereiden van interviews en het ontmoeten en leren van succesvolle afgestudeerden die aan de top van hun carrière werken. Je hebt ook mogelijkheden om samen te werken met onze partners in Londen en daarbuiten, en om een banenbeurs in Roehampton bij te wonen waar je informatie kunt vinden over afgestudeerden en werkgevers kunt ontmoeten.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen