Keystone logo
University of Roehampton London BSc in International Business
University of Roehampton London

BSc in International Business

London, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.120 / per year *

Op de campus

* £ 9.250 (2019; VK / EU) | £ 12.875 (2019; Internationaal) | Collegegeld per jaar

Invoering

Onze International Business BSc biedt u de vaardigheden en ervaring om te werken in het internationale bedrijfsleven. Je studeert 'business ready' af, als een zelfverzekerde, onafhankelijke denker, met de vaardigheden om snel aan veranderingen aan te passen, en gedetailleerde kennis van internationaal zakendoen en intercultureel management.

Deze graad geeft je diepgaande kennis van organisaties en hun omgevingen, inclusief hun relaties met de samenleving.

Gespecialiseerd in internationaal zakendoen, zult u zich richten op de manier waarop bedrijven anders werken in binnenlandse en buitenlandse markten.

Als u inzicht ontwikkelt in gebieden zoals het managen van mensen, activiteiten, logistiek, marketing en financiën, leert u ook wat bedrijven moeten doen om ethisch en effectief te werken in een cultureel diverse omgeving.

Als voorbereiding op je toekomstige carrière, zul je belangrijke eigenschappen van werkgevers verwerven, zoals commercieel inzicht, zelfreflectie en emotionele intelligentie, naast vaardigheden in onderzoek, rekenvaardigheid, projectmanagement en leiderschap.

Je beëindigt de cursus met vertrouwen in je persoonlijke waarden, met de kennis en ervaring om zakelijke problemen ethisch op te lossen en een voortdurende passie voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Hoe je zult leren

Onze academici hebben uitgebreide ervaring met organisaties en zullen u ondersteunen om uw leren te verbinden met de realiteit van business en management.

Bedrijfsklaarheid en uitgebreide academische inductiemodules zullen uw toekomstige inzetbaarheid gedurende uw opleiding vergroten door uw academische, leiderschaps- en managementvaardigheden te ontwikkelen.

Je persoonlijke tutor ondersteunt je bij het in kaart brengen van je loopbaanontwikkeling en biedt begeleiding bij het leren.

Daarnaast bieden we een carrièrebegeleidingsprogramma, een door studenten geleide bedrijvenvereniging en een online carrièreportaal.

Inhoud

Jaar een

  • Stel een overzicht op van bedrijfsorganisaties in een wereldwijde context en verken belangrijke aspecten van het bedrijfsleven, zoals financiën en marketing.
  • Ontwikkel en volg uw eigen toenemende vermogen om waarde toe te voegen aan organisaties, via onze modules Business Readiness en Extended Academic Induction.
  • Begrijp je rol in een team en leer je persoonlijke sterke en zwakke punten te herkennen door zelfevaluatie en reflectie.
  • Oefen deze vaardigheden door middel van team-gebaseerde scenario's.

Jaar twee

  • Studiemodules over wereldwijde en internationale bedrijfsstrategie, en internationale bedrijven en opkomende markten, waarbij een uitgebreide kennis van de internationale onderneming wordt ontwikkeld.
  • Bestudeer een semester in het buitenland om je interculturele vaardigheden, zelfvertrouwen en connecties te ontwikkelen en meer globaal naar huis terug te keren.

Jaar drie

  • Ontwikkel je internationale managementvaardigheden door modules zoals International Human Resource Management en Global Marketing te bestuderen.
  • Demonstreer uw individuele specialisme door middel van een proefschrift gericht op een aspect van internationaal zakendoen dat u interesseert.

Plaatsingsjaar

De Roehampton Business School biedt alle studenten de mogelijkheid om een eenjarige betaalde stageplaats aan te vragen.

Een stagejaar is een uitgelezen kans om de vaardigheden van 'business readiness' die je in jaar één en twee leert, te implementeren, terwijl je waardevolle werkervaring opdoet.

Als je met succes stage loopt, ontwikkel je je CV gedurende het jaar en krijg je toegang tot de ondersteunende diensten van de universiteit en krijg je regelmatig academische begeleiding van de Business School.

De mogelijkheid om connecties te maken in de door jou gekozen branche zal je carrièremogelijkheden aanzienlijk verbeteren en je de ervaring bieden die je nodig hebt om een baan op graduate-niveau te krijgen met een hoger graduate salaris.

De Business School biedt ondersteuning bij het aanvragen van plaatsingen, maar plaatsing kan niet worden gegarandeerd.

Carrièremogelijkheden

Je zult goed uitgerust zijn om te werken in een breed scala aan carrières, waaronder internationale handel en bankzaken, operationeel management, marktonderzoek, internationale verkoop of marketing en andere functies binnen internationale bedrijven.

Ons carrière-team is beschikbaar om je te ondersteunen vanaf het begin van je studie tot na je afstuderen. Ze helpen je bij het opbouwen van je CV, het voorbereiden van interviews en het ontmoeten en leren van succesvolle afgestudeerden die aan de top van hun carrière werken. Je hebt ook mogelijkheden om samen te werken met onze partners in Londen en daarbuiten, en om een banenbeurs in Roehampton bij te wonen waar je informatie kunt vinden over afgestudeerden en werkgevers kunt ontmoeten.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen