Keystone logo
University of Salford Beng (Hons) Elektrische en elektronische engineering
University of Salford

Beng (Hons) Elektrische en elektronische engineering

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.040 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 9.250 - thuisstudenten

Invoering

Van transport tot communicatie tot handel, elektronica verandert de manier waarop we leven, werken en ontspannen. Nu we de vierde industriële revolutie ingaan, vind je je plek in dit opwindende veld met onze BEng (Hons) in Electrical and Electronic Engineering met een diploma Professional Experience.

Ontworpen om je voor te bereiden op een opwindende carrière, onderzoekt onze cursus hoe engineering onze wereld hervormt. Bij elektronica draait alles om de componenten en software waaruit elektronische systemen bestaan. Elektrotechniek richt zich op de opwekking, distributie en het gebruik van elektriciteit voor alles, van auto's tot steden. Deze graad combineert beide disciplines om u een uitgebreide reeks vaardigheden te bieden.

Geleverd door een team van internationaal erkende ingenieurs en onderzoekers, zullen we onze passie voor engineering en onze branche-expertise op het gebied van robotica en automatiseringsonderzoek delen. Je kunt je leren ook toepassen op scenario's uit de echte wereld en vaardigheden op de werkplek ontwikkelen op het gebied van teamwerk en communicatie door ervoor te kiezen een stage in de industrie op te nemen als onderdeel van je studie.

Je zal:

  • Verken aspecten van elektrische en elektronische engineering, van analoge elektronica tot mobiele netwerken tot WAN.
  • Ontwikkel de vaardigheden om een breed scala aan technische uitdagingen en kansen op te lossen die vorm kunnen geven aan opwindende en innovatieve consumententechnologie.
  • Profiteer van de sterke connecties met de industrie en het onderzoek naar innovatieve, trending technologieën van de technische afdeling.
  • Ervaar het leren in geavanceerde elektronicalaboratoria en -faciliteiten op onze Peel Park-campus.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Voorzieningen

Over de school

Vragen