Keystone logo
University of Salford BEng (Hons) Elektronische techniek
University of Salford

BEng (Hons) Elektronische techniek

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.040 / per year *

Op de campus

* internationale studenten; GBP 9.250 - thuisstudenten

Invoering

Van transport tot communicatie tot handel, elektronica zorgt voor een revolutie in elke branche en verandert de manier waarop we leven, werken en ontspannen. Nu we de vierde industriële revolutie ingaan en ons leven vormgeven rond verbonden technologie, vind je jouw plek in dit opwindende veld met onze BEng (Hons) Electronic Engineering-graad.

De elektronica-industrie leidt de creatie van consumententechnologie die we binnenkort allemaal zullen gebruiken. Werken in de elektronicasector gaat vaak snel en dynamisch. Ingenieurs werken op verschillende gebieden van elektronica, waaronder het ontwerp van microchips, technische productie, producttesten en -ontwikkeling. Momenteel is de branche gericht op draadloos opladen, het internet der dingen en contactloos betalen, maar er komen voortdurend nieuwe trends en uitvindingen bij.

Onze Electronic Engineering-graad wordt gegeven door internationaal erkende ingenieurs en onderzoekers, die je zullen vormen voor een opwindende carrière in elektronisch ontwerp en consultancy. Je bouwt probleemoplossende en groepsontwerpvaardigheden op en bent klaar om een opwindende rol op het gebied van elektronica te vinden.

Je zal:

  • Leer alle aspecten van elektronische engineering, van analoge elektronica tot mobiele netwerken tot WAN.
  • Ontwikkel de vaardigheden om een breed scala aan technische uitdagingen en kansen op te lossen die vorm kunnen geven aan opwindende en innovatieve consumententechnologie.
  • Profiteer van de sterke connecties met de industrie en het onderzoek naar innovatieve, trending technologieën van de technische afdeling.
  • Leer in geavanceerde elektronicalaboratoria en -faciliteiten op onze campussen Peel Park en MediaCityUK.
  • Doe waardevolle ervaring op door een stagejaar op te nemen in je studie.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen