Keystone logo
University of Salford BSc (Hons) computernetwerken
University of Salford

BSc (Hons) computernetwerken

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 17.040 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.250 per jaar

Invoering

Streaming, cloud-gebaseerde diensten en sociale media zijn slechts een klein deel van de rol die computernetwerken spelen bij het vormgeven van ons dagelijks leven. Met de opkomst van naadloze mobiliteit en de snelle toepassing van het internet der dingen is er nooit een spannender tijd geweest om kennis en vaardigheden van de volgende generatie op te bouwen met onze opleiding Computer Networks.

Netwerken is voortdurend in ontwikkeling. Onder leiding van een onderzoeksactief, professioneel gekwalificeerd academisch team is onze cursus ontworpen om je capaciteiten gestaag te verbeteren terwijl je je voorbereidt op een carrière in de industrie. Je bouwt probleemoplossende vaardigheden op in de echte wereld, ontwikkelt kennis die relevant is voor bedrijfsmanagement en hebt de optie om ervaring op te doen in de industrie.

Met onze focus op het leveren van industriegericht onderwijs van hoge kwaliteit, is onze cursus geaccrediteerd door BCS, The Chartered Institute for I.T., waardoor je na je studie verder carrière kunt maken. Als Network Academy Centre bieden we je ook de mogelijkheid om tijdens je studie Cisco Certified Network Associate (CCNA) te worden.

Je zal:

  • Een systematisch begrip ontwikkelen van computernetwerken, inclusief penetratie, testen, routing en switching
  • Kennis opbouwen in cloudservices, IoT, het WAN en het faciliteren van convergerende technologie
  • Kies voor een stage in de industrie waar je je kennis kunt toepassen en extra overdraagbare vaardigheden kunt ontwikkelen.

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen