Keystone logo
University of Salford BSc (Hons) Internationaal bedrijfsbeheer
University of Salford

BSc (Hons) Internationaal bedrijfsbeheer

Manchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Sep 2024

GBP 15.720 / per year *

Op de campus

* voltijd internationale studenten; Thuisstudenten £ 9.250 per jaar

Invoering

De opleiding International Business Management is bedoeld om afgestudeerden voor te bereiden op een lange en succesvolle carrière op de hedendaagse wereldmarkt.

Nu technologie mensen van over de hele wereld in staat stelt om met elkaar in contact te komen en samen te werken als nooit tevoren, zijn professionals die begrijpen hoe verschillende culturele en economische invloeden van invloed zijn op het bedrijfsleven, zeer gewild bij organisaties over de hele wereld. Je studeert op de campus van de University of Salford, dicht bij het centrum van Manchester, maar als onderdeel van je businessopleiding krijg je de kans om internationale projecten, studies en uitwisselingen te volgen.

Klaar zijn voor de industrie

Onze International Business Management-cursus is geaccrediteerd door het Chartered Management Institute (CMI), de enige gecharterde beroepsorganisatie in het Verenigd Koninkrijk die zich inzet voor het bevorderen van de hoogste normen in uitmuntend management en leiderschap.

Een andere mogelijkheid voor studenten International Business Management is ons partnerschap met de TAMK-universiteit in Finland. Via de dual award-optie heb je de kans om een deel van je opleiding aan de Tampere University of Applied Sciences te volgen en met twee diploma's af te studeren. Tobias Reynolds deed het; bekijk de video hieronder voor meer informatie over zijn ervaringen.

Je hebt ook toegang tot een breed scala aan mogelijkheden die je helpen je praktische vaardigheden te ontwikkelen, zoals live projecten, een jaar betaalde stage en studie in het buitenland.

Ondernemerschap en innovatie zijn een integraal onderdeel van ons onderwijs; dit is essentieel als het je droom is om je eigen bedrijf op te zetten, maar ook toekomstige werkgevers waarderen een ondernemende instelling. Launch@ Salford is het incubatiecentrum van de Business School dat startende bedrijven ondersteunt.

Je zal:

  • Krijg expertise in wereldwijd zakendoen en ontwikkel interculturele managementvaardigheden
  • Leer praktische managementvaardigheden uit bedrijfssimulaties en live projecten
  • Studeren in een ondersteunende en dynamische omgeving, vol mogelijkheden

Ideale studenten

leerplan

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Getuigenissen van studenten

Over de school

Vragen