We have scheduled maintenance on our sites on the 21st of May from 4PM to 8PM CET. During this maintenance window, some functions on this site may become temporarily unavailable

University Of Science And Arts In Lebanon

University Of Science And Arts In Lebanon

University Of Science And Arts In Lebanon

Invoering

USAL verzorgt kwalitatief academisch onderwijs en stimuleert wetenschappelijk onderzoek. Het stimuleert het intellectuele, wetenschappelijke, sociale, culturele en sportieve potentieel van studenten. Het draagt bij aan de vorming van een jonge generatie die bekwaam is in wetenschappen, ervaring, professionaliteit en ethiek. De afgestudeerden zijn humaan en wetenschappelijk, kunnen zich aanpassen aan de moderne samenleving en gekwalificeerd om hun vaardigheden en talenten te gebruiken om te voldoen aan de behoeften van de lokale en mondiale arbeidsmarkt.

Ze implementeren met succes kwaliteitsnormen, objectiviteit in wetenschappelijk onderzoek en zetten zich in voor de spirituele en culturele waarden die gebaseerd zijn op broederschap, samenwerking, gerechtigheid, dialoog, erkenning van de ander en een positieve houding.

Locaties

  • Ghobeiry

    Ghobeiry, Libanon

    Vragen