Keystone logo
© Eli Haney, Northwest University photographer
University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

University of Science and Arts of Oklahoma

Invoering

Met meer dan een eeuw dienst als Oklahoma's enige openbare liberal arts college, is de University of Science and Arts of Oklahoma - nationaal gerangschikt voor kwaliteit en waarde - een erkend leider en vernieuwer in interdisciplinaire studies.

Net als de beste particuliere hogescholen voor vrije kunsten biedt USAO kleine klassen; bekroonde faculteit; en een campuscultuur die inclusiviteit, nauwe interactie tussen faculteit en student en onderzoeksmogelijkheden voor niet-gegradueerden bevordert. USAO leidt de hele persoon op, stimuleert groei door middel van openbare dienstverlening en onze atletische teams strijden in 13 NAIA-sporten.

Opgericht in 1908 als het Oklahoma College for Women (OCW), was het het eerste college dat werd opgericht door de eerste wetgevende macht van Oklahoma. USAO, een van de slechts zeven staatsinstellingen met vergelijkbare missies die ooit in dit land zijn opgericht, heeft de oudste oorspronkelijke missie van een staatscollege of universiteit in Oklahoma, behalve de Universiteit van Oklahoma. USAO is ook de enige universiteit in Oklahoma die een nationaal historisch district is genoemd in het nationaal register van historische plaatsen.

VERKLARING VAN HET KERNGELOVEN

Wij geloven dat de beste weg naar een zinvol en zinvol leven een opleiding is die kennis uit vele disciplines integreert om individuen toe te rusten voor de 21e eeuw.

TOP 10 DISTINCTIVES VAN USAO

 1. USAO biedt een brede educatieve ervaring. Als enige openbare universiteit voor vrije kunsten in Oklahoma, biedt USAO studenten een brede educatieve ervaring, gebaseerd op de wetenschappen en geesteswetenschappen, die communicatie, kritisch denken en probleemoplossing versterkt.
 2. Cursussen zijn gebouwd rond een unieke interdisciplinaire kern. Het Interdisciplinary Studies (IDS) -programma van USAO blijft vandaag de dag nog net zo innovatief als toen het 50 jaar geleden werd opgericht door kennis uit vele disciplines te integreren.
 3. USAO was een pionier in de innovatieve benadering van teamonderwijs. Teamonderwijs in het IDS-programma is een innovatieve benadering die twee of meer professoren uit verschillende disciplines in de klas plaatst, waardoor studenten verschillende perspectieven en benaderingen van hetzelfde materiaal krijgen.
 4. Onze missie trekt hooggekwalificeerde docenten aan. Bijna 90% van de faculteit van USAO heeft een terminale graad in hun vakgebied en er worden geen lessen gegeven door onderwijsassistenten. Faculteitsleden komen van prestigieuze graduate schools uit het hele land.
 5. De kleine campusomgeving bevordert relaties. Inschrijvingslimieten dragen ertoe bij dat USAO een student-tot-faculteit-ratio van 13: 1 heeft, waardoor een omgeving ontstaat waarin studenten toegang hebben tot de faculteit en elkaar kennen.
 6. Nieuwsgierigheid wordt aangemoedigd en gekoesterd. USAO bevordert een omgeving waarin nieuwsgierigheid de kern van de academische ervaring is en creativiteit de norm is, niet de uitzondering.
 7. Studenten blijven en studeren af. USAO trekt nieuwsgierige studenten aan die gedijen in dit soort omgeving en die de neiging hebben om sneller af te studeren dan de meeste openbare universiteiten van zijn omvang.
 8. Afgestudeerden slagen in een postdoctorale studie en worden leiders in hun vakgebied. USAO-studenten slagen in de graduate school en stijgen naar leidende posities in het door hen gekozen vakgebied.
 9. We weerleggen de gangbare perceptie dat kwaliteit niet betaalbaar is. Jaar na jaar wordt USAO nationaal erkend vanwege zijn betaalbaarheid, opwaartse sociale mobiliteit en de strengheid van zijn academische aanpak.
 10. USAO vervult een niet-gedupliceerde rol in het openbaar hoger onderwijs. Als enige openbare universiteit voor vrije kunsten in Oklahoma, dient USAO een uniek doel met een educatieve missie die niet wordt gedupliceerd in het staatssysteem van hoger onderwijs.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Locaties

 • Chickasha

  West Alabama Avenue,1727, 73018, Chickasha

  Vragen