Keystone logo
University of Shanghai for Science and Technology Dual Bachelor Degrees-programma voor bedrijfsmanagement
University of Shanghai for Science and Technology

Dual Bachelor Degrees-programma voor bedrijfsmanagement

Shanghai, China

4 Years

Engels, Chinese

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

CNY 80.000 / per year *

Op de campus

* afhankelijk van de laatste regelgeving van de Chinese overheid om de internationale studenten goed te keuren om naar China te komen of niet, kan het studietype onderhevig zijn aan wijzigingen in de online studie totdat de internationale student naar China

Invoering

Sinds september 2020 bieden SBC en USST studenten een fantastische en unieke kans om zowel een Brits bachelordiploma als een Chinees bachelordiploma te behalen. Als internationale studenten een sterke wens hebben om Chinees te leren, kunnen ze zich dubbel inschrijven. Na vier jaar studeren aan SBC kunnen studenten zowel een Brits bachelordiploma behalen van de Sheffield Hallam University als een Chinees bachelordiploma van de University of Shanghai for Science and Technology (USST).

160091_Picture1.png

Doelstellingen van het programma

Het overkoepelende doel van het ontwerp voor deze cursus is dat het specialisme-gericht is, academisch uitdagend is en een stimulerende studentervaring biedt. Door de systematische studie van theorieën en methoden voor bedrijfsmanagement, gecombineerd met training in de bedrijfspraktijk, graaft deze major het leiderschap van studenten op, vergroot de internationale visie van studenten, stelt studenten in staat actief om te gaan met de managementbeslissingsproblemen in de internationale complexe zakelijke omgeving, en voert de loopbaanplanning van studenten uit, verbetert het concurrentievermogen van studenten in de loopbaan en cultiveert studenten met moderne management basistheorie, kennis en vaardigheden en begripsvermogen Economie, management, goed management, namelijk met zakelijke kwaliteit en bekwaamheid, maar ook met sterke technische talenten logisch denken en hands-on vermogen van de combinatie van "industrie en commercie". De cursus faciliteert studenten:

 • Beheers de basistheorieën en kennis van management, economie, organisatiegedrag, marketing, statistiek, human resource management, strategisch management en operationeel management;
 • Basisvaardigheid hebben om praktische problemen te analyseren en op te lossen door gebruik te maken van bedrijfskundige theorie;
 • De theoretische grens- en ontwikkelingstrend van de hoofdvak Bedrijfskunde begrijpen, de basismethoden van wetenschappelijke en technologische literatuur en gegevensquery beheersen en het vermogen hebben van wetenschappelijk onderzoek;
 • Zelfverzekerd, creatief en effectief in teamwork;
 • Zelfstandig leren en cognitieve vaardigheden hebben op het gebied van kritisch denken, analyseren en synthetiseren;
 • Beheers de onderzoeksmethoden van bedrijfsorganisatie en markt, en heb het vermogen om kwantitatieve en kwalitatieve analysemethoden te gebruiken om praktische problemen van de bedrijfsorganisatie op te lossen;
 • Bekwaam in het Engels, met een hoog vermogen om te luisteren, spreken, lezen en schrijven

160095_e47bb05daff70b6b51115b48fd30402.jpg

Kenmerken

Het ontwerp van het Business Management-aanbod is opgebouwd rond studenten die kernbedrijfsmodules studeren van jaar 1 tot jaar 4. Het is afgestemd op professionele organisaties zoals het Chartered Management Institute (CMI), het Chartered Institute of Marketing (CIM) en het Chartered Institute van personeel en ontwikkeling (CIPD). Waar relevant zullen alle modules de professionele accreditatie optimaliseren.

De graad Business Management aangeboden door de University of Shanghai for Science and Technology (USST) en Sheffield Hallam University at SBC is ideaal voor studenten die hun kennis, vaardigheden en carrièremogelijkheden in bedrijfsbeheer willen vergroten en verdere loopbaan- of academische ontwikkeling willen bereiken in een tweetalige milieu. De nadruk van dit programma ligt op het ontwikkelen van praktische vaardigheden en zakelijk inzicht, naast academische kennis, terwijl studenten worden uitgerust met Chinese leercursussen en kernmodules die in het Chinees worden gegeven om de studenten te helpen een unieke tweetalige studie-ervaring te hebben in Shanghai, maar de meeste cursussen en kernmodules modules worden nog steeds in het Engels gegeven. Lesgeven via projecten en casestudy's met betrekking tot real-life organisaties en scenario's verbetert de inzetbaarheid. Er is een focus op vaardigheden die hard nodig zijn in bedrijfsorganisaties, zoals probleemoplossing, besluitvorming, onderhandelen, onderzoek en projectmanagement.

Carriere vooruitzichten

Career Service & Development Center (CSD) van SBC zet zich in voor het verbeteren van onafhankelijk leren, loopbaaninzetbaarheid, sociaal aanpassingsvermogen en cultureel bewustzijn door het ontwikkelen van een systematisch competentiemodel binnen een mondiale context, en uiteindelijk het faciliteren van carrièresucces voor studenten en alumni. Tot dusver heeft SBC strategische langetermijnpartnerschappen opgezet met 200 toonaangevende werkgevers en professionele adviesinstellingen, gericht op een dynamisch curriculum dat de ontwikkeling van vaardigheden op het gebied van inzetbaarheid van afgestudeerden mogelijk maakt, bevorderd door een reeks werkgerelateerde kansen, waaronder studentenstages, studentenstages, studenten deeltijd- en vrijwilligersactiviteiten, bedrijfsbezoeken, een commissie voor beroepsinstructeurs, bedrijfsbeurzen, kleine banenbeurzen, proefinterviews en projecten voor maatschappelijk verantwoord ondernemen.

Business Programme (Business Management and Events Management) corporate partners zijn onder meer Louis Vuitton, H&M, ZARA, NIKE, HSBC, Standard Chartered Bank, KPMG, DTZ, Nürnberg Messe, Reed Exhibitions, Riviera Events, Saatchi & Saatchi, MSL China, MMI, Edelman , Touch Media, VNU Exhibitions en andere toonaangevende bedrijven.

Bedrijfspartners van het Engineering Program (werktuigbouwkunde en elektrische en elektronische engineering) zijn onder meer Siemens, Ingersoll Rand, Philips, Continental Automotive System, LENZE, SKF, Machaire, Lectra, ICD Security Systems, IMI, EMERSON, Valeo, Bosch, Haworth Furniture, FESTO, Autoliv en andere toonaangevende bedrijven.

Als gevolg van het onderscheidende karakter van het programma, zullen studenten in staat worden gesteld om hun kennis toe te passen, hun inzichten op de werkplek te verdiepen, waardeoordelen te vellen, te communiceren en bewijs te leveren van hun prestaties met betrekking tot de ontwikkeling van inzetbaarheidsvaardigheden.

160122_IMG_7685.JPG

Toegangsvereisten

Academische vereiste

 • GCSE / IGCSE: succesvolle afronding van 5 modules, inclusief wiskunde en Engels, met cijfers van 4 of hoger. (CCCCC voor studenten van vóór 2017)
 • IB: 22 punten
 • A-niveau: één E-rang van een Brits A-niveau-bord

* Neem voor toelatingseisen van het Dual Bachelor Degrees-programma uit je eigen land contact op met het internationale kantoor via [email protected]

Engelse Taalvereisten

IELTS

5.0

TOEFL iBT

35

PTE Academic

36

LanguageCert IESOL

B1 Hoge doorlaat

SBC-ingangstest

Voorbij lopen

Chinese Taal Vereisten

 • HSK 3 of hoger.

* Kijk voor meer informatie over de HSK-test op de officiële website van deze test. http://www.chinesetest.cn/index.do

toelatingen

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Over de school

Vragen