Keystone logo
University of South Australia Bachelor of Engineering (Honours) (civiel en constructief)
University of South Australia

Bachelor of Engineering (Honours) (civiel en constructief)

Adelaide, Australië

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Jul 2024

AUD 39.600 / per year

Op de campus

Invoering

Diploma overzicht

 • Professioneel geaccrediteerd door Engineers Australia (EA), afgestudeerden komen in aanmerking voor lidmaatschap bij EA en vergelijkbare internationale instellingen.
 • Ontwikkel competenties en doe echte werkervaring op via het UniSA STEM Professional Practice Program.
 • Ontwikkel de vaardigheden om de sociale, ecologische en financiële componenten van bouwprojecten te beheren.
 • Focus op het ontwerp en de constructie van gebouwen en constructies, inclusief metselwerk en staalwerk.
 • Voer een branchegerelateerd groot project en een klassikaal ontwerpproject uit dat de praktijk in de branche modelleert.
 • Toegang tot industriestandaard faciliteiten, waaronder de grootste stevige vloer op het zuidelijk halfrond.
 • Ga op buitenlandse studie-uitwisseling en kies uit meer dan 25 landen en meer dan 60 universiteiten wereldwijd.
 • Top 5 in Australië voor studenttevredenheid in engineering*.

Momentopname

Civiele en structurele ingenieurs zijn verantwoordelijk voor de infrastructuur en middelen die onze steden, dorpen en plattelandsgebieden laten functioneren. Ze richten zich op het ontwerp en de constructie van gebouwen, bruggen en andere structurele componenten van infrastructuurprojecten.

Professioneel geaccrediteerd door Engineers Australia, deze graad is sterk hands-on, met aanzienlijke mogelijkheden om technische theorie toe te passen op echte uitdagingen. In je laatste jaar voltooi je een groot honours-onderzoeksproject en een branchegericht ontwerpproject.

Gedurende je opleiding leer en ontwikkel je je vaardigheden in gespecialiseerde, industriestandaard faciliteiten. We hebben de grootste sterke vloer op het zuidelijk halfrond en een 1200 meter lange hydraulische testfaciliteit. Je leert ook hightech test- en computermodelleringssoftware en -apparatuur te gebruiken.

Via het UniSA STEM Professional Practice Program verwerft u ten minste 450 uur aan vaardigheden en competenties om ervoor te zorgen dat u klaar bent voor uw carrière. Je krijgt toegang tot een scala aan betrokkenheidsactiviteiten, zoals plaatsingen, stages, gastcolleges, branchepanels, locatiebezoeken, evenementen en netwerkmogelijkheden. Hoor meer over de voordelen van de UniSA Industry-ervaring van afgestudeerden William, Franke en Teresa.

Geniet van een gemeenschappelijk eerste jaar voor de meeste IT-opleidingen, zodat je kunt schakelen tussen specialisaties en studiepunten kunt krijgen voor voltooide cursussen. Dit betekent dat als je na het eerste jaar van gedachten verandert over je IT-specialisatie, je van opleiding kunt veranderen en toch je studie in 4 jaar voltijd kunt afronden. Begin nu, beslis later.

Waarom Bachelor of Engineering (Honours) (Civil and Structural)

Deze graad richt zich op het ontwerp en de constructie van gebouwen en constructies, inclusief metselwerk en staalwerk. Tijdens je studie ontwikkel je de vaardigheden om de sociale, ecologische en financiële componenten van bouwprojecten te beheren. Je krijgt praktische ervaring en kennis op gebieden zoals:

 • wegontwerp en verkeersmanagement
 • geospatiale wetenschap voor ingenieurs grondmechanica
 • geotechnische Bouwkunde

Flexibele instap Pathways en gemeenschappelijke kernvakken zorgen ervoor dat je je specialisatie kunt wijzigen op basis van je interesses.

leerplan

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

Beurzen en financiering

toelatingen

Voorzieningen

Over de school

Vragen