Keystone logo
University Of South Carolina- Salkehatchie Bachelor of Science in Human Services
University Of South Carolina- Salkehatchie

Bachelor of Science in Human Services

Allendale, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Request study format

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

Het Human Services-programma is een interdisciplinaire graad in de vrije kunsten die sterk put uit de disciplines sociologie en psychologie. Onze afgestudeerden verwerven de attitudes, waarden, kennis en vaardigheden voor werk of geavanceerde studie in de kunst en wetenschap van de zorg.

Het Human Services-programma overstijgt de traditionele concepten van sociale dienstverlening of maatschappelijk werk. Ons programma maakt gebruik van een op activa of sterke punten gebaseerde benadering van het werken met individuen, gezinnen en gemeenschappen. We helpen studenten succesvol te zijn in de traditionele sociale voorzieningen en in de groeiende niet-sociale voorzieningen. Onze afgestudeerden zullen in staat zijn om non-profitorganisaties effectiever te leiden, directe zorg te verlenen als een menselijke dienstverlener en de vaardigheden te hebben om te helpen bij het opbouwen van informele zorgnetwerken.

Het curriculum is bedoeld om afgestudeerden de kennis, disposities en vaardigheden te geven die diepgaand begrip, tolerantie voor anderen en individuele verantwoordelijkheid bevorderen.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen