Keystone logo
University of Southern Indiana

University of Southern Indiana

University of Southern Indiana

Invoering

Opgericht in 1965, schrijft de University of Southern Indiana meer dan 10.000 niet-gegradueerde en afgestudeerde studenten in voor meer dan 130 studiegebieden.

USI, een openbare instelling voor hoger onderwijs, gelegen op een prachtige campus van 1400 hectare in Evansville, Indiana, biedt programma's aan via het College of Liberal Arts, Romain College of Business, College of Nursing and Health Professions en het Pott College of Science, Engineering, en onderwijs. USI is een Carnegie Foundation Community Engaged University en biedt permanente educatie en speciale programma's aan meer dan 15.000 deelnemers per jaar via Outreach and Engagement.

85259_standard_wallpaper_008.jpg

Over de University of Southern Indiana

De universiteit biedt mogelijkheden voor studie in het buitenland in meer dan 60 landen en is gastheer voor internationale studenten van over de hele wereld. USI is een competitief lid van NCAA Division II en de Great Lakes Valley Conference en biedt 17 verschillende intercollegiale heren- en vrouwensporten. President Ron Rochon is de vierde president van USI en werd in 2018 ingewijd. Onder zijn leiding zet de universiteit een traditie van betaalbare excellentie voor studenten voort, terwijl ze verder gaat met een gedurfd strategisch plan om excellentie te bereiken door innovatie en betrokkenheid en USI te positioneren als een topkeuze voor studenten in de hele staat en regio en voor het aantrekken van studenten van hoog niveau uit het hele land en de wereld.

67518_cover.JPG

Wereldwijde ambassadeurs in een wereldwijde gemeenschap

USI is een geëngageerde leergemeenschap die onderwijs en kennis bevordert, het burger- en cultureel bewustzijn verbetert en partnerschappen bevordert door middel van uitgebreide outreach-programma's. We bereiden mensen voor op een verstandige manier in een diverse en wereldwijde gemeenschap.

Snelle feiten

Inschrijving: 10.734 Bedient studenten uit 91 provincies van Indiana, 42 andere staten en 69 andere landen. 82% van de recente USI-gradiënten werkt in hun vakgebied of een bevredigend veld.

Vrouwen: 64% Mannen: 36% Minderheid: 15% Alumni: 44.000+ Ongeveer 70% van de afgestudeerden van USI verblijft in Indiana.

Meer dan 140 studentenorganisaties op de campus.

Evansville is een klein eindje rijden van Indianapolis, Louisville, Nashville en St. Louis

Statistieken

Snelle feiten

Inschrijving: 10.734 Studenten dienen uit 91 provincies van Indiana, 42 andere staten en 69 andere landen. 82% van de recente USI-afgestudeerden werkt in hun vakgebied of een bevredigend veld.

Vrouwen: 64% Mannen: 36% Minderheid: 15% Alumni: 44.000+ Ongeveer 70% van de afgestudeerden van USI blijft in Indiana.

Meer dan 140 studentenorganisaties op de campus.

Evansville is een klein eindje rijden van Indianapolis, Louisville, Nashville en St. Louis

  English Language Requirements

  Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

  Locaties

  Locaties
  • Evansville

   8600 University Blvd.

   • facebook
   • instagram
   • linkedin
   • twitter

  Vragen