Keystone logo
University of Sunderland in Hong Kong

University of Sunderland in Hong Kong

University of Sunderland in Hong Kong

Invoering

Welkom bij de University of Sunderland in Hong Kong

Flexibele universitaire studie die bij uw levensstijl past

De University of Sunderland in Hong Kong | De toekomst is aan jou om te beslissen

De Universiteit van Sunderland (VK) werd opgericht in 1901 en heeft wereldwijd meer dan 19.000 studenten. Op 2 maart 2017 kondigde de universiteit op het Britse consulaat de lancering aan van haar Hong Kong Campus - de University of Sunderland in Hong Kong .

Overzeese studie is niet langer het voorrecht van uitwisselingsstudenten of studenten die in het buitenland studeren. De University of Sunderland in Hong Kong biedt nu 3-jarige bachelor (honours) graden aan, waaronder een halfjaarlijkse studie op onze Britse campus, zodat studenten die in het buitenland willen studeren hun horizon kunnen verbreden en waardevolle blootstelling kunnen krijgen aan de Britse cultuur.

Een breed scala aan fulltime en parttime academische programma's

De University of Sunderland in Hong Kong biedt een breed scala aan academische programma's, waaronder bachelor- / bacheloropleidingen, postdoctorale / masteropleidingen, aanvullende opleidingen, hogere diploma's, korte cursussen voor IELTS-voorbereidingscursussen, kinderpsychologie en leiderschapspsychologie, Data Science-programma's, gratis webinars en nog veel meer.

Aan de University of Sunderland in Hong Kong kun je genieten van een levensveranderende en transformerende ervaring als onderdeel van deze gevestigde academische gemeenschap.

De University of Sunderland in Hong Kong

De University of Sunderland in Hong Kong is de eerste en enige Britse universiteitscampus in Hong Kong. University of Sunderland (VK) heeft sinds 2004 een lange en succesvolle samenwerking met RDI, een toonaangevende aanbieder van universitaire kwalificaties, bij de levering van transnationaal niet-gegradueerd en postdoctoraal universitair onderwijs in Hong Kong. Hong Kong al bijna 16 jaar. De recente overname van RDI, nu de University of Sunderland in Hong Kong , is een belangrijk onderdeel van de strategische ambities van de universiteit voor de Aziatische regio op langere termijn.

De universiteit heeft nu 3 campussen: Hong Kong, Londen en Sunderland. De universiteit biedt een breed portfolio van diploma's, graden en Master's Degree in Business Administration-programma's aan mensen uit alle lagen van de bevolking. Het levert zowel parttime als fulltime bachelor- en postdoctorale programma's in Hong Kong op de centrale campus - op een steenworp afstand van het MTR-station.

Wat je toekomstige ambities ook zijn, neem een levensveranderende beslissing door te kiezen voor een studie aan de University of Sunderland in Hong Kong . En kijk waar je carrière je naartoe kan leiden.

Universiteit van Sunderland

Opgericht in 1901, met meer dan 19.000 studenten wereldwijd. De University of Sunderland is een innovatieve, vooruitstrevende universiteit met hoge normen voor onderwijs, onderzoek en ondersteuning die centraal staat in een van de meest opkomende steden van het VK.

De universiteit heeft sterke banden met de industrie en bedrijven en werkt nauw samen met enkele van 's werelds toonaangevende bedrijven. We staan internationaal bekend om de kwaliteit van ons onderwijs en onderzoek. En we zijn er trots op erkend te worden als een van de beste aanbieders van transnationaal onderwijs in het VK. Een bewijs van onze groeiende reputatie, de universiteit was dit jaar de hoogste klimmer in The Guardian League Tables, met een stijging van 30 plaatsen.

Sunderland Business School

De Sunderland Business School heeft een reputatie voor het leveren van programma's die zijn beïnvloed door de nieuwste zakelijke en managementtheorie en -praktijk. Opleidingen die een scala aan zakelijke functies bestrijken. Het zorgt ervoor dat je als afgestudeerde wordt uitgerust met de kennis en vaardigheden die nodig zijn om een baan op graduate-niveau te vinden of een eigen bedrijf op te zetten. De kern van de filosofie van de school is een toewijding om onderwijs van hoge kwaliteit en werkklare vaardigheden en kennis te bieden om elke afgestudeerde te helpen succesvol te functioneren in hun toekomstige loopbaan.

Inzetbaarheid staat centraal in de universitaire ervaring. En bij Sunderland Business School wordt dit ondersteund door de drive om zes sleutelkenmerken bij afgestudeerden te ontwikkelen: bekwaam, onderzoekend, creatief, ondernemend, ethisch en globaal van aard. Dit is de reden waarom 94% van de afgestudeerden binnen zes maanden na afstuderen aan het werk is of verder studeert. (Volgens de meest recente enquête Destination of Leavers from Higher Education)

Locaties

  • Central

    Wyndham Street,1-3, , Central

Vragen