Keystone logo
University of Tampa CSSME and CNHS

University of Tampa CSSME and CNHS

University of Tampa CSSME and CNHS

Invoering

Motto: Verbinden – Transformeren – Slagen

De wetenschappen bieden de mogelijkheid voor verkenning en ontdekking bij het nastreven van nieuwe kennis, het begrijpen van systemen in de fysieke en natuurlijke wereld, en voor het verbeteren van de menselijke conditie. Met de uitdagingen waar de wereld voor staat, is er nooit een beter moment geweest om een opleiding in de wetenschappen, gezondheidszorg of sportstudies te volgen. Er is veel vraag naar wetenschappers, technici en zorgverleners. Het College voor Natuur- en Gezondheidswetenschappen biedt rigoureuze, hoogwaardige curricula die zijn ontworpen om studenten voor te bereiden op de uitdagingen en kansen die in het verschiet liggen.

College afdelingen

 • Biologie
 • Scheikunde, biochemie en natuurkunde
 • Gezondheidswetenschappen en menselijke prestaties
 • verpleging
 • Physician Assistent Geneeskunde
 • Sportmanagement

Onze docenten zijn uitstekende leraren, zowel in de klas als in het werken met studenten op individuele basis. De UT heeft fors geïnvesteerd in de ontwikkeling van de onderwijs- en onderzoeksfaciliteiten en laboratoria van onze hogeschool. De faculteit, niet de afgestudeerde studenten, geven alle laboratoriumcursussen op al onze afdelingen.

Ons college onderhoudt voortdurend relaties met organisaties in het grotere Tampa Bay-gebied en elders om studenten de mogelijkheid te bieden stage te lopen, vrijwilligerswerk te doen of te communiceren met professionals die in het door hen gekozen vakgebied werken. Elke afdeling biedt ook cursussen voor studeren in het buitenland die studenten kunnen volgen voor studiepunten voor hun diploma.

Missieverklaring

Het College voor Natuur- en Gezondheidswetenschappen (CNHS) biedt een rigoureus, hoogwaardig curriculum om een diverse populatie studenten voor te bereiden op de snelle vooruitgang in wetenschap, gezondheidszorg en sportstudies. De faculteit en het personeel bieden transformatief onderwijs ingebed in een cultuur van respect en positiviteit, die studenten voorbereidt op de uitdagingen en kansen die ze zullen tegenkomen. Door middel van partnerschappen, samenwerkingen en connecties houden onze faculteit, medewerkers en studenten zich bezig met onderzoek, klinische praktijk en wetenschap, interactief en ervaringsgericht onderzoek, en leermogelijkheden voor stages die succes cultiveren.

Locaties

 • Tampa

  The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd., 33606, Tampa

  Vragen