Keystone logo
University of the Arts Helsinki Bachelor in de muziek in de volksmuziek
University of the Arts Helsinki

Bachelor in de muziek in de volksmuziek

Helsinki, Finland

3 Years

Engels, Fins, Zweeds

Full time

Aug 2024

Op de campus

* niet-EU- en niet-EER-studenten

Invoering

Studeer om een muziekprofessional te worden in een programma van wereldklasse dat leidt tot een universitair diploma in volksmuziek.

Waarom hier studeren?

Ons Degree-programma in Folk Music is de toonaangevende onderwijsaanbieder in zijn vakgebied als het gaat om studentenvolumes, frequentie van activiteiten, internationale reputatie, selectie van diplomamogelijkheden en de bekendheid van de afgestudeerde artiesten. Het programma biedt je een scala aan verschillende paden om een professional in volksmuziek te worden.

Over de studies

Integraal aan de studie zijn de persoonlijke ambities van de student met betrekking tot hun studieplan, de relaties die zich ontwikkelen tussen de docenten en de studenten en individuele begeleiding.

Onze leeromgeving bevordert een echte dialoog en de groei van elke student tot een onafhankelijke expert en kunstenaar.

Instrument- en ensemblestudies vormen de kern van de bacheloropleiding, maar het verwerven van theoretische vaardigheden is ook essentieel. Het veelzijdige cursusaanbod omvat ook studies in bijvoorbeeld volksdans en instrumentenbouw.

Je verdiept je in de essentie van op memorisatie gebaseerd muzikaal vakmanschap, verwerft vaardigheden in verschillende vormen van improvisatie en leert hoe je archieven en andere bronnen kunt gebruiken als materiaal voor songwriting dat is geïnspireerd op onderzoek. Je verwerft de vaardigheden die nodig zijn om je persoonlijke artistieke visie te vormen en leert er mondeling en schriftelijk op te reflecteren.

Leraren

Onze docenten zijn enkele van de beste experts in hun respectievelijke vakgebieden. Naast de vaste docenten verwelkomt de opleiding regelmatig internationale topprofessionals als gast.

Programma resultaat

Carrièremogelijkheden

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen