Keystone logo
University of the Arts Helsinki Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: viool
University of the Arts Helsinki

Bachelor of Music in klassieke muziekuitvoering: viool

Helsinki, Finland

3 Years

Engels, Fins, Zweeds

Full time

Aug 2024

Op de campus

* jaarlijks collegegeld voor studenten die in het Engels studeren en geen staatsburger zijn van de EU, EER of Zwitserland

Invoering

Studeer onder begeleiding van internationaal gewaardeerde snaarinstrumentdocenten en speel samen met topprofessionals in een symfonieorkest.

Waarom hier studeren?

Dit programma is een gecombineerde 3-jarige bachelor en 2,5-jarige masteropleiding. Al tijdens je eerste studiejaar speel je in het volwaardige Sibelius Academy Symphony Orchestra. Je krijgt ook de kans om deel te nemen aan de kamermuziekactiviteiten van de Academie, lid te worden van de Orkestacademie in het Helsinki Music Centre en samen te werken met professionele orkesten. De Academie ontvangt regelmatig internationale topartiesten en pedagogen als gasten.

Inhoud en doel van het programma

Je kunt viool studeren als hoofdinstrument. Kamermuziek, spelen in een orkest en het beheersen van een instrument op hoog niveau vormen de kern van de studie.

Leraren

Onze docenten zijn enkele van de beste experts in hun respectievelijke vakgebieden. Naast de vaste docenten ontvangt de opleiding regelmatig internationale topprofessionals als gast.

leerplan

toelatingen

Beurzen en financiering

Over de school

Vragen