Keystone logo
University of the South Pacific USP Bachelor in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek en elektronica
University of the South Pacific USP

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek en elektronica

Suva, Fiji

4 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

FJD 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

De Engineering Programs, aangeboden door de School of Engineering & Physics (SEP), bieden training die past bij de personeelsbehoeften van de regio, met name voor de USP-lidstaten.

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in elektrotechniek en elektronica

Hebben accreditatie ontvangen van het Institute of Professional Engineers Nieuw-Zeeland (IPENZ)

Engineering diploma's geaccrediteerd door IPENZ worden erkend als voldoen aan de initiële academische vereisten voor professionele ingenieurs.

De bachelor of engineering degree is een vierjarig programma dat bestaat uit tweeëndertig cursussen, acht op 100-niveau, acht op 200-niveau, zestien op 300-niveau plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent.

Technology_electronics_E5UQ0UZ46B

Beide programma's hebben dezelfde toelatingsregels en hebben voorgeschreven sets cursussen plus een industriële bijlage en werkplaatspraktijkcomponent.

Bijzondere toelatingsvoorwaarden: Om tot een bachelor in de ingenieurswetenschappen toegelaten te worden, moet een persoon: a) van een Senaat-erkend Vorm 7 of gelijkwaardig examen, met 50% geslaagd zijn in het Engels, Wiskunde en Natuurkunde, ofwel Chemie of Technologie, of b) de volwassen toelating van de student hebben gehaald criteria.

toelatingen

Over de school

Vragen