Keystone logo
University of the South Pacific USP Bachelor of Commerce
University of the South Pacific USP

Bachelor of Commerce

Suva, Fiji

3 Years

Engels

Full time

Request application deadline

Request earliest startdate

FJD 18.000 / per year

Op de campus

Invoering

De Bachelor of Commerce is een driejarig programma dat vierentwintig cursussen omvat, waarvan acht cursussen op 100-niveau, acht cursussen zijn op 200-niveau en acht vakken zijn op 300-niveau inclusief twee 100-level en twee 200-level Universitaire cursussen.

De disciplines die in 2017 als hoofdvak voor de Bachelor of Commerce degree zijn toegelaten, zijn:

  • Boekhouding
  • International Business Management
  • Human Resource Management
  • Tourism Management
  • bankieren
  • economie
  • Management, Toerisme
Commerce_pexels-foto-265087

Boekhouding

Aangeboden door de School of Accounting and Finance (SOAF), dat is de grootste van de zeven scholen in de Faculteit der Bedrijfseconomie. De belangrijkste doelstellingen van de school zijn het aanbieden van cursussen in Accounting en Financiën die toegankelijk en relevant zijn voor alle studenten in de regio, met de hoogste kwaliteit onderwijs-, leer- en ondersteuningsdiensten; En om onderzoek te doen die belangrijke bijdragen heeft tot de discipline van boekhoudkundige en relevante beleidsimplicaties.

Accounting, onder de Bachelor of Commerce programma is geaccrediteerd door de Fiji Institute of Accountants (FIA) En meer recentelijk CPA Australië.

logos

Toelatingsvoorwaarden:
Om toegelaten te worden tot een boekhoudkundig hoofdvak van een Senaat-erkend Vorm 7 of gelijkwaardig examen, heeft een persoon in dat examen de wiskunde geslaagd.
Studenten die een opleiding in Accounting verrichten, zijn vrijgesteld van de UU100, maar zullen het informatiegeletterdheidskomponent (UU100A) doen. De School of Management en Publieke Administratie Is de toonaangevende leverancier van kwalitatief hoogwaardig managementonderwijs, opleidingsprogramma's, onderzoeks- en adviesbureaus in Fiji, de Zuidelijke Stille Oceaan en buiten de regio. De school heeft momenteel ruim 3.500 studenten ingeschreven in de bachelor- en postdoctorale cursussen.
De school biedt voornamelijk drie stromen opleidings- en opleidingsprogramma's in de thema's van:

  • Management en Publieke Administratie
  • Human Resources Management en Employment Relations
  • International Business en Marketing

Naast de bacheloropleidingen biedt de school ook onderzoek aan het postgraduaat programma, inclusief master- en doctoraalprogramma's.

We hebben een sterk en dynamisch team van academici die erop gericht zijn onze studenten te helpen de wereld een betere plaats te maken en toekomstige leiders op hun gekozen terrein te worden. Onze afgestudeerden hebben zowel in de particuliere en publieke sector in de regio uitmuntend. Sommige van hen hebben belangrijke posities opgebouwd in internationale organisaties, zoals het UNDP, het Japanse Internationale Samenwerkingsagentschap (JICA) en het UNFEM-Ontwikkelingsfonds van de Verenigde Naties.

We streven naar uitmuntendheid in onderzoek, zoals blijkt uit de publicaties van onze medewerkers in een aantal internationaal hooggeplaatste tijdschriften. Onze school heeft ook een belangrijke rol gespeeld bij het adviseren van lokale overheden en bedrijven door middel van diverse raadplegings- en onderzoeksprojecten, zoals de Australische Aid-gefinancierde Pacific Island Lande Public Administration (PICPA) -regeling en het Pacific Initiative for Agricultural Research and Development (PARDI). Daarnaast heeft de school buiten de regio bereikt, actief samenwerken met internationale collega's uit de VS en Australië, bijvoorbeeld in onderzoeksprojecten die lokale problemen en behoeften aanpakken.

bankieren

Banking als onderdeel van het 3-jarige Bachelor of Commerce programma biedt studenten de gelegenheid om belangrijke onderwerpen te leren zoals de Introductie tot Financiële Instellingen en Marketing, Bankmanagement, Bankrecht en Advanced Banking Management op voorgraadse niveau.

economie

Er zijn veel spannende nieuwe initiatieven en kansen die de School of Economics biedt aan de studenten - het lidmaatschap van de Economics Student Society; Gemengde modus natuurlijk aanbod in het officiële statistieken programma; De mogelijkheid voor studenten om te gradueren in de economie major via de afstand en flexibele wijze van studie; Deelname aan economische updates en openbare debatten; En een spannend onderwijs-, leer- en onderzoeksomgeving.
Er is een uitstekend record van het plaatsen van afgestudeerde studenten in zeer concurrerende Pacific en internationale carrières openingen in de publieke en private sector.

Een diploma in de economie is een flexibele kwalificatie, die de deur kan openen voor een grote verscheidenheid aan spannende en betaalbare carrières. Onze afgestudeerden zijn overal in de Stille Oceaan te vinden in diverse ministeries van de overheid, de reservebanken, commerciële en ontwikkelingsbanken en in een breed scala aan regionale en internationale organisaties zoals de Verenigde Naties, de Zuidelijke Stille Oceaan Commissie, het Secretariaat van het Zuidelijke Stillehavensforum, Het Regionaal Milieuprogramma Zuid-Pacific en de USP zelf. Onze afgestudeerden zijn ook goed geplaatst in de publieke en private sectoren over de hele wereld.

Tourism Management

Studenten hebben de gelegenheid om te leren over het management van de toeristische industrie, zoals belangrijke problemen en trends binnen de industrie, en ontwikkelen de strategische vaardigheden en visie om uitdagingen op de werkplek in deze sectoren wereldwijd aan te pakken. Toerismebestuur wordt dus aangeboden als een hoofdvak in een dubbelgroot BCom-programma en als een minderjarige. Als alternatief is de Bachelor of Commerce in Tourism and Hospitality Management een voorgeschreven opleiding die toerisme en gastvrijheid beheert.

toelatingen

leerplan

Over de school

Vragen