Keystone logo
University of Washington BS in Computer Science
University of Washington

BS in Computer Science

Seattle, Verenigde Staten

Request duration

Engels

Request pace

Request application deadline

Sep 2023

Request tuition fees

Op de campus

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

De Paul G. Allen School of Computer Science & Engineering (CSE) van de University of Washington (UW) bedient meer dan 1.500 studenten in onze twee majors en nog veel meer via onze inleidende en niet-hoofdcursussen. Onze laboratoria en faciliteiten bieden een eersteklas leer- en verzamelomgeving waar u individueel en met anderen die geïnteresseerd zijn in het leren hoe computertechnologie de wereld kan veranderen, hard kunt werken. De Allen School dient ook als een toegangspunt voor studenten op de UW-campus om de wereld van computers te verkennen met cursussen die zijn ontworpen om alle studenten, ongeacht hun hoofdvak, in staat te stellen computationeel denken en praktische programmeervaardigheden te ontwikkelen.

De Allen School biedt twee niet-gegradueerde majors: de Bachelor of Science in Computer Science (CS) en de Bachelor of Science in Computer Engineering (CE). De CS-graad wordt uitgereikt via het College of Arts and Sciences. In vergelijking met CE heeft het bredere vereisten voor vrije kunsten en algemeen onderwijs en biedt het meer flexibiliteit in de vereisten van de hogere divisie. De CE-graad wordt toegekend via het College of Engineering en is geaccrediteerd door ABET. CE's eisen leggen relatief meer nadruk op wiskunde en wetenschap, evenals op computerhardware.

English Language Requirements

Certificeer uw Engelse taalvaardigheid met de Duolingo Engelse test! De DET is een handige, snelle en betaalbare online test Engels die wordt geaccepteerd door meer dan 4.000 universiteiten (zoals deze) over de hele wereld.

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

  • BSc (Hons) Mathematics and Computer Science
    • Lincoln, Verenigd Koninkrijk
  • BSc (Hons) in de ontwikkeling van computergames
    • Wrexham, Verenigd Koninkrijk
  • BSc (Hons) in Computer Science (Data Science)
    • Academic City, Verenigde Arabische Emiraten