Keystone logo
University of Winchester BA (Hons) in oude, klassieke en middeleeuwse studies
University of Winchester

BA (Hons) in oude, klassieke en middeleeuwse studies

Winchester, Verenigd Koninkrijk

3 Years

Engels

Full time, Deeltijd

Request application deadline

Request earliest startdate

GBP 14.700 / per year *

Op de campus

* internationale studenten

Beurzen

Ontdek mogelijkheden voor beurzen om je studie te financieren

Invoering

* Onder voorbehoud van verlenging

 • Kies uit een breed scala aan thema's en periodes en gebruik zowel historisch als archeologisch bewijsmateriaal in je studies
 • Ontwikkel diepgaande theoretische en culturele kennis waar werkgevers in veel sectoren naar op zoek zijn
 • Ontdek het belang van teamwerk, persoonlijk onderzoek en veldwerk

Onze opleiding Oude, Klassieke en Middeleeuwse Studies neemt je mee op een zeer boeiend en fascinerend avontuur door de tijd. Van de bronstijd tot de kruistochten en daarna, het is een boeiende driejarige reis waarin je de archeologie, geschiedenis, kunst en religie van de Britse eilanden, continentaal Europa en de Middellandse Zee verkent.

De cursus heeft een multidisciplinaire benadering van het menselijk verleden en wordt geleid door een deskundige faculteit van twee van Winchester's toonaangevende onderwijs- en onderzoeksafdelingen, archeologie, antropologie en aardrijkskunde en geschiedenis. Je kunt modules kiezen uit het hele scala aan modules in archeologie, klassieke studies en geschiedenis die de bronstijd tot de middeleeuwen bestrijken, bijvoorbeeld de Griekse wereld (archeologie), de glorie van Athene en de schaduw van Sparta (klassieke studies) , Roman Britain (Archeology), The Pax Romana (Classical Studies), The Archaeology of Conflict (Archeology) and Societies at War - England and France, 1189-1529 (History).

Hoewel de bibliotheek waarschijnlijk je belangrijkste basis is als student, hoef je geen boekenwurm te zijn. U kunt bijvoorbeeld. praktische lessen archeologie volgen om te leren hoe sites worden gelokaliseerd en onderzocht of menselijke skeletresten bestuderen om de gezondheid van vroegere populaties te onderzoeken

In jaar 1maak je kennis met de methoden en benaderingen van archeologie, terwijl je ook je kennis ontwikkelt over hoe documentaire bronnen worden gebruikt om het verleden te bestuderen. Gedurende jaar 2concentreer je je op zelfstandig leren, waarbij je kiest uit een reeks thematische studies, zoals eten en drinken in het middeleeuwse en vroegmoderne Groot-Brittannië en de archeologie en antropologie van de dood, evenals periodestudies over de latere prehistorie, het klassieke Griekenland en het oude Rome , en de Middeleeuwen.

In jaar 3schrijf je een studie van 8.000 tot 10.000 woorden over een onderwerp naar keuze. Dit is een gelegenheid om primair bronnenmateriaal te onderzoeken en zowel historische als archeologische benaderingen te gebruiken om een probleem van het archeologische en historische verleden aan te pakken. Daarnaast kies je uit een reeks diepgaande cursussen, waaronder populaire modules zoals De Kelten, Minoïers en Myceners, de Rozenoorlogen en Moord in de Oude Stad, en waarin zowel oude bronnen als archeologisch bewijs worden gebruikt.

Afgestudeerden zijn een vervullende archeologische carrière begonnen in musea, erfgoedsites en lokale autoriteiten. Het programma biedt echter ook een breed scala aan vaardigheden die zeer relevant zijn voor een aantal niet-archeologische loopbanen, zoals conservatie, onderwijs en het ambtenarenapparaat. Onze afgestudeerden zijn zeer gewild bij werkgevers in alle sectoren, die hun diepgaande theoretische en culturele kennis waarderen.

*Deze cursus is onder voorbehoud van verlenging. 'Revalidatie' is het proces waarmee de universiteit haar bestaande aanbod vernieuwt. Revalidatie beoordeelt de kwaliteit en normen van het programma om ervoor te zorgen dat het een onderscheidende, hoogwaardige academische ervaring voor studenten blijft bieden, waardoor ze de nodige academische kennis, inzicht en algemene en vakspecifieke vaardigheden kunnen verwerven die nodig zijn om een graduaat na te streven. carrière op niveau.

toelatingen

leerplan

Carrièremogelijkheden

Programma collegegeld

Over de school

Vragen

Vergelijkbare cursussen

 • Ancient, Medieval and Modern History - BA (Hons)
  • Canterbury, Verenigd Koninkrijk
 • Middeleeuwse en vroegmoderne studies (BA, Minor)
  • Binghamton, Verenigde Staten
 • Bachelor of Arts in Medieval-Renaissance Studies
  • Hanover, Verenigde Staten